måndag 23 januari 2012

Den här bara måste jag se!!

Denna filmen är jag otroligt nyfiken på!! "En fiende att dö för", Peter Dalles nya film som har premiär 16 mars. Men det är inte bara för att jag är filmtokig som jag vill se den.... Faktum är att min bror är med i filmen! Visserligen bara som statist, men denna filmen var lite speciell vid inspelningen. Den utspelar sig i Svalbard och teamet var också där och filmade. Min bror kör båten Peter Dalle hade hyrt för filmen! Vanligtvis är detta en båt som kör till Svalbard på kryssning med turister, endast 12 passagerare. Det var med andra ord trångt och Peter Dalle tyckte det var toppen att han kunde använda sig av manskapet ombord som statister! Trailern går väldigt fort, men det är min bror som står längst till höger och jublar när det sprängs!
Filmen handlar om några forskare som under slutet av 1930-talet åker till Svalbard för att bevisa att jordens landmassa en gång suttit ihop. Forskarna är från England och Tyskland, kapten är norsk och en svensk (Richard Ulfsäter) är också med på expeditionen. Väl däruppe bryter 2:a världskriget ut och alla måste nu välja sida, på en liten båt, mitt ute i ingenmansland.....1 kommentar:

  1. Kommer du upp till mammabloggalan?? Jag hoppas det!! Längtar efter att träffas igen :)

    Kram

    SvaraRadera