måndag 9 januari 2012

Renovering pågår, nu är det mesta rivet!

Nu sitter jag och surfar via mobilen vid köksbordet hemma hos mamma och pappa. Barnen börjar så smått vänja sig vid att inte sova i sina egna sängar, även om nattningen går lite sådär.... Jag tror att de längtar hem lite grann, jag förstår dem för det gör jag med. Snickaren börjar på allvar imorgon, men jag var borta i huset tidigare ikväll och fotade lite. Det kommer bli så himla bra när det blir färdigt!! Det mesta är nu rivet, men en öppning ska sättas igen och en ny ska göras. Sedan blir det till att bygga upp! Trappan upp till vinden är riven och vi kommer att få en lucka istället. Även trapphuset ska rivas och vi kommer få ett räcke istället. Så här ser det i alla fall ut just nu! De första två bilderna är lite för/efter.

2 kommentarer:

  1. Åhh jag vill med renovera... så kul :P

    SvaraRadera
  2. Jag vill verkligen oxå renovera :) Men här är det kök och båda badrummen som är MEST i behov av hjälp :)

    Kram

    SvaraRadera