onsdag 25 september 2013

Mässor - förenar nytta med nöje!

Onsdag, det är mitt i veckan och sviterna efter helgens fantastiska event har lagt sig. Saknaden är redan stor. Vad gör man då? Vad är bästa sättet att inte gräva ner sig i saknaden? Jo, att planera in nya roligheter såklart! Så att man har något att se fram emot, samtidigt som man kan blicka tillbaka på allt roligt som varit!
Något som jag tycker är riktigt kul är att gå på mässor, och sedan jag fick barn har naturligtvis olika typer av barnmässor stått högt i kurs! Jag har tidigare besökt Baby & Barn-mässan i Göteborg flera gånger och sista helgen i mars 2014 är det dags igen, men nu ska även andra städer föräras med ett besök! Redan på fredag nästa vecka är det dags för underBARA BARN-mässan i Stockholm och i april nästa år är det dags för Krakel & Spektakel i Halmstad! Till den sistnämnda är jag dessutom utvald som VIP-bloggare och det kommer betyda skojigheter för er läsare lite längre framöver..... ;-)
Att besöka dessa mässor har blivit lite grann av att förena nytta med nöje! Dels går jag som förälder och dels går jag som bloggare. Som bloggare är mässorna ett ypperligt tillfälle att få kontakt med olika intressanta företag och gör att jag kan dela med mig till er läsare av roliga tävlingar och fina erbjudanden! Så håll utkik, redan inom kort dyker det upp fler spännande tävlingar......!
2 kommentarer:

  1. Jättekul att du kommer ner! :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad fan! Tog vi ingen bild på oss!!?? =O Jag blir helt knäpp. Finns för många man ville ha bild med. Är det bara så det blir med mig att man bara typ pratar med vissa fast man vill prata med massor?
    Puss!

    SvaraRadera