söndag 22 september 2013

Ett fab dygn på Hällsnäs - del 1!

Är man bloggare och vill gå på event finns det egentligen bara ett som man absolut inte får missa, Fab Mamas Blogevent! Arrangörerna, Mira, Malin och Malin, är helt fantastiska och allt är genomtänkt in i minsta detalj! Under ett dygn, på underbara Hällsnäs utanför Göteborg, varvas intressanta föreläsningar, utlottningar, mässa och modevisning, med praktiska moment! Kvällen avslutas med trerätters middag och suverän underhållning! På morgonen väntar frukostbuffé och vinstutdelning med helt otroliga priser!


I år hälsades vi välkomna redan vid 11:00 med välkomstdrink och mingel. Därefter väntade lunch. Mätta och belåtna satt vi kvar för att lyssna på dagens första föreläsning, från Stena Line, som berättade om shoppingen ombord på båtarna, utbud och priser. Med som representant från Stena Line var också fina Ylva som åkte med på Bloggbussen 2013 tidigare i år!

 
Därefter var det dags att besöka mässan och alla fina utställare! På plats där var, utöver Stena Line, Allékliniken, Me&I, Tupperware, APS, G-Punkten, Jencic, FliZa och Sinne & Smak. Alla företag hade bra erbjudanden och man hade möjlighet att vinna fina priser.


Hos G-punkten köpte jag ett par tuffa leggings och från Jencic blev det en härlig topp med vingar tryckta på ryggen! Den senare bjöd oss också på modevisning. Så otroligt mycket fina kläder! Och det är verkligen väldigt mycket lättare att se plaggen än på en galge.Sinne & Smak marknadsför produkter i form av fruktstänger i olika smaker, helt utan tillsatser. Ett perfekt snack/mellanmål eller om man bara blir lite sugen, istället för att äta godis! Deras nyhet med äpple/hallon-smak var väldigt god! Alla fick en fin goodiebag, i form av en gymnastikpåse, med alla smaker representerade. Med i påsen låg också två skrivböcker. Gissa om Fanny blev överlycklig och lade snabbt beslag på både gympapåsen och skrivböckerna. ;-)
Hos dem hade jag också turen att vinna första priset, ett presentkort på fiskspa!


Mer om dagen, kvällen och självklart goodiebagen, får ni i kommande inlägg! :-)

5 kommentarer:

 1. Så kul att få läsa alla era blogginlägg om eventet. Förstår att ni haft det helt fantastiskt.

  SvaraRadera
 2. Ih hvor kunne jeg godt ha tænkt mig at være med :D Det ser virkelig hyggeligt ud.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter ju som ni haft en riktigt härlig helg och stort grattis till vinsten!

  Jag tittar alltid på såna här event men jag kommer mig aldrig för att bestämma mig, kanske dags snart :)

  SvaraRadera
 4. Gumman så kul det var att se dig igen! :D Nu ska vi också göra slag i saken att ses snart! <3
  Puss och kram!

  SvaraRadera
 5. Härligt ni har haft det kram Diana

  SvaraRadera