lördag 14 september 2013

Fantastisk vistelse på Hällsnäs!

OMG, vilken underbar vistelse vi har haft på Hällsnäs det senaste dygnet! Denna fantastiska byggnad med en omgivning som är helt hänförande och mat så god att man aldrig vill att den ska ta slut!
Vi anlände vid 16-tiden och fick vår nyckel. Det visade sig att vi fick att en helt fantastisk stuga istället för ett dubbelrum! Stugan hette "Hönshuset" och låg på en brygga alldeles vid sjön, otroligt vackert! Den bestod av tre rum och badrum, ett kombinerat vardagsrum med kök, ett sovrum med dubbelsäng och ett rum med en enkelsäng.Vid 18:00 gick vi upp till huvudbyggnaden för en drink innan maten. Väl vid bordet, i den underbara matsalen, fick vi veta att vi skulle få en femrätters middag! Vid varje rätt fick vi en liten presentation av vad som serverades. Vi satt i nästan fyra timmar och pratade, skrattade och bara njöt av den goda maten och omgivningen!
Efter middagen tog vi en drink i det mysiga biblioteket innan vi drog oss tillbaka till stugan. Sängen var gudomlig och det var längesedan jag sov så gott!


I morse väntade en härlig frukost! Så skönt att få sitta i lugn och ro och äta och dricka sin kopp kaffe!
Vi checkade ut vid strax före 10, med vetskapen om att jag ska få komma tillbaka till detta underbara ställe om bara en vecka!
Ett stort tack till Hällsnäs fantastiska personal för en upplevelse utöver det vanliga! Superb service, idel glada leenden och otroligt god mat! Det här kommer jag leva på myyyyycket länge! :-)0 kommentarer:

Skicka en kommentar