fredag 27 september 2013

Äppelfest, fruktstänger och ett helt sanslöst fynd!

Sååå gött med fredag! Och inga planer för helgen! Hmmm..... Det betyder tvätt, städ, fönsterputsning och annat tråkigt, blää.....
Igår var det dags för den årliga äppelfesten på Novas dagis! Föräldrar, syskon och mor- och farföräldrar bjöds på skönsång och uppträdande. Efteråt fick vi korv med bröd och äppelpaj förstås! Tyvärr var Nova så fruktansvärt trött att vi fick åka hem rätt så snart.


I lördags på Fab Mamas, fick vi möjligheten att träffa Daniel från Sinne & Smak. De marknadsför fruktstänger från danska Castus. Och de gick hem hos barnen kan jag säga! :-) Varje kväll vill Nova ha "godis"! ;-) Stängerna har inga tillsatser, ren frukt, solrosolja och vatten. Så bra och sååå goda! De börjar redan ta slut, så nu måste jag ta reda på var i Göteborg jag kan köpa mer..... ;-)


 
Idag har jag dessutom gjort ett jättefynd! Två par Replay-stövlar till Fanny för bara 350:-! Ja, ni hörde rätt, 350:- för båda!! Det ena paret är använda några gånger, det andra helt nya! Och visst är de görsnygga?! De svarta är i mocka med skaft i filttyg och de bruna är helt i mocka. Jag behöver väl inte ens säga hur glad Fanny blev! :-) Nova ville såklart också prova! ;-)


1 kommentar:

  1. Samma sak här,fruktstängerna går åt :) måste kika efter kängor...hösten tickar på ;)
    Kram

    SvaraRadera