måndag 23 september 2013

Ett fab dygn på Hällsnäs - del 2!

Eftermiddagen fortsatte och det skulle komma fler överraskningar....
På schemat för dagen stod det väldigt kryptiskt "Pimp my V" kl. 14:30. Vad innebar detta? Spekulationerna var många och alla som känner arrangörerna vet att man kan förvänta sig vad som helst! ;-). Efter mycket hemlighetsmakeri, fick alla gäster gå upp på övervåningen i samlad tropp. Där väntade Mira och Malin, iklädda badrockar, framför blädderblock med dessa ord:


Det visade sig vara ett skämt, allt för att få oss ur vägen så att Malin kunde förbereda det riktiga "Pimp my V"! V stod i själva verket för väska! Panduro Hobby hade försett oss alla med tygväskor och massor av olika dekorationsverktyg för att kunna göra egendesignade väskor! Allt ska mynna ut i en tävling där man kan rösta på den finaste väskan och vinnaren får ett presentkort hos Panduro, värde hela 1000:-! Jag är ju inte speciellt pysslig av mig, men så här blev min väska till slut i alla fall, så nu vet ni vilken ni ska rösta på när tävlingen kommer igång! ;-)


Alla hade inte hunnit klart med sina väskor när det var dags för fika, men vi satt och pysslade samtidigt som Lipton bjöd oss på nyheter inom te-världen och underbart goda cupcakes!
Efter en stund var det även dags för dagens andra föreläsning som APS stod för. De informerade oss om plastikkirurgi och visade för- och efterbilder på olika typer av ingrepp. 


När alla var klara fick vi tillgång till våra rum och lite fri tid innan kvällens middag. På rummet väntade en enorm goodiebag plus några lite mindre! Jag och min underbara rumskamrat Desirée, dök ner i påsarna och kikade. Kan inte beskriva innehållet annat än fantastiskt! Där fanns något för alla! Efter lite vila, började vi sedan göra oss i ordning för kvällen. 
Innan middagen bjöds vi på lite bubbel och alla var fantastiskt klädda! Det var verkligen fab! Dumma jag fick inte med mig kameran på kvällen och mobilens foton går dessvärre inte att använda, men ni får tro på mitt ord om att allt var helt otroligt!


Vi bjöds på underbar underhållning i form av Therese McDonald! Hade inte hört talas om henne tidigare, men hennes ståupp-föreställning var något av det roligaste jag sett! Jag hörde mig själv skratta hela tiden, genom hela numret! Var bara tvungen att springa fram till henne efteråt och ge henne en kram och berömma henne! Hon träffade verkligen mitt i prick! :-)
Därefter var det dags för förra årets succéunderhållning Götz kalas att återigen roa oss med musikquiz och suverän musik! Förra året var jag med i det vinnande laget, och vi var inte långt ifrån även i år. Alla skrattade, umgicks och dansade till långt in på natten. Bjuder på en bild på Götz kalas från förra året.


I nästa inlägg blir det bilder på goodiebags, fantastiska vinster och vad gjorde egentligen resten av familjen medan jag var borta??!!
3 kommentarer:

  1. Så fin du är Sandra. Det där eventet låter grymt roligt. Hade behövt skratta så skrattmusklerna krampa i helgen, men jag ler av att få ta del av alla era upplevelser och se hur roligt ni haft det. Kram.

    SvaraRadera
  2. jag är helt såld på det där teet. hur kan de göra något så gott??? =)

    SvaraRadera