söndag 8 september 2013

Mässa och bloggmiddag!

Det blir en ytterligare en resa till Stockholm i höst! Mässa och middag står på programmet! Det blir första gången jag besöker underBARA BARN-mässan i Älvsjö och jag har bara hört gott om den! Ser mest fram emot att besöka Geggamoja och Nova Star, men vem vet, jag kanske åker därifrån med helt nyfunna favoriter! :-) Mässan pågår hela helgen den 4-6 oktober och jag ska dit redan första dagen! Kanske vi ses där?! ;-)
På kvällen blir det stor middag med ca 50 andra bloggare på restaurang Sahara i centrala Stockholm! Alltid roligt att träffa och umgås med vänner som bor långt bort! Stort tack till Ewa och Anna för ett bra initiativ!


2 kommentarer:

  1. Det skall bli så kul att ses igen. Kanske hinner vi prata lite också, på båten försvann så många iväg och så såg man inte röken av dem (och jag lade mig tidigt också)

    SvaraRadera
  2. Härligt med flera tillfällen om året att ses :-) Nästa helg OCH Bloggmiddagen!

    SvaraRadera