måndag 2 september 2013

Är så otroligt stolt!!

Jag är så otroligt stolt över Fanny! Så stolt att jag nästan spricker! Denna veckan har hon inte mindre än fyra läxor och hon har bara gått i ettan två veckor. Det var inte så mycket antalet läxor som jag reagerade på, även om det kanske känns lite mycket när de bara har gått så kort tid. Tvärtom, jag tror på att uppmuntra barnen till att läsa och skriva även hemma! Men det var inga dåliga läxor de fått! Idag har Fanny gjort den här + att hon har läst högt för mig ur sin läsebok! Hon är verkligen otroligt duktig och jag kunde inte vara stoltare! Hon är trots allt bara 7½ år!


6 kommentarer:

 1. Duktig hon är!
  Du ska absolut vara stolt :)

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Super duktig! Förstår att du är stolt!

  SvaraRadera
 3. Vad fint hon skriver också, för att var 7 1/2!

  SvaraRadera
 4. Guu va duktigt!!! Snyggt hon skriver!!! Inte dåligt för att vara 7 1/2år!!!

  Walther läääängtar efter första läxan!! Trodde de skulle få nån läxa på särskolan... Men än har ingen kommit. När jag frågade han häromdagen om han fått läxa så s han "nä, de är lite snåla med det" hans fröken skratta gott när jag berättade det på mötet i fredags. Hon lova att han skulle få läxa snart...

  SvaraRadera
 5. Ih jo, hun er godt nok dygtig, og så fint hun skriver :D

  Med hensyn til lektier, så lyder det som hun har mere, end min Mille havde i sin svenske skole, men jeg kan love for at her i Danmark er der vildt mange lektier. Jeg sidder med ungerne 1½ - 2 timer hver dag!!! Lidt vildt, ikk?

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hon är superduktig. Men en fråga..vem lär barnen abc/läsa/skriva...för det verkar ju som barnens ska kunna det med den läxan? Kram

  SvaraRadera