tisdag 24 september 2013

Ett fab dygn på Hällsnäs - del 3!

Söndagsmorgonen kom och frukosten väntade. Efter att ha suttit och ätit i lugn och ro, var det dags för ett otroligt vinstregn! Man hade innan eventet kunnat tävla via Facebook och nu skulle vinnarna presenteras. Jag hade turen att vinna inte mindre än två vinster, en tavla att rama in med vacker text av Lars Winnerbäck från Nindigos RUM, och en fantastisk röd anslagstavla med krokar och hylla från TomTom! Jag blev otroligt glad! Var sååå nöjd med själva eventet och goodiebagsen att en eventuell vinst bara skulle kännas som en bonus! Och så vann jag två!! Eller, tre med det fina presentkortet på fiskspa som jag vann av Sinne & Smak på lördagen!

Bilden på anslagstavlan är lånad från TomTom!

Jag skrev ju faktiskt goodiebags i plural, för det var det vi fick! Kolla in allt fantastiskt vi alla åkte hem med!

I den stora goodiebagen:

  Solamigos; Badkläder, Isbjörn; Mössa, TripX; Presentkort 500 kr, Yeni Design; Bokmärke, Aloe Veradryck; Aloeveradryck, Anton Berg; Choklad, Asif; Påse med sås och receptcd, Barnsemesterkortet; Barnsemesterkortet, Biggishop; Örhängen, Bondmorans godis; Godispåsar, Depend; Neccesär full med nagelprodukter, Desenio; Kuddfodral, Flowerscrub; Disktrasor, Gekås; Påsar och nyckelband, Helhetshälsan; Omega3 och dunderpulver, Kivik; 2 sorters juice, La Roche- posay; Hudvårdsprodukter, Lee store; 200 kr rabatt, Libresse; Trosskydd, Lily of Sweden; Sjal, Lipton; CupcakeTe, Mighty Leaf; Te, Miljonlotteriet; Miljonlotter, Nim´s; Fruktchips till barn, Nutri Nick; SteviaBars, Pino; Pinobok + dvd, Pocketstället; Fyra pocketböcker, Pulsin; Rawfoodsbar, Redville; Tamponger, Röhnisch; Trosor, Svinsöt; 100 kr rabatt, TomTom; Pinobok, Torky-Edet; Torky, Vita Liberata; Lösnaglar, Kneipp; Duschcreme, Tuppeware; drickflaska

 Handduk, Toblerone och handkräm.

 Neccesär full med tandgrejer för blekning.

  Neccesär full med bra hudvårdsprodukter.

Bilderna på goodiebagsen är tagna av Mikael från Photoperformance!

Tack!

Jag kan inte med ord beskriva hur otroligt tacksam jag är över det här fantastiska eventet! Mira, Malin och Malin, ni har gjort ett jättejobb! Ni är bara bäst! Ett överväldigande TACK från mig!
Stort tack också till alla sponsorer för era fantastiska vinster och generösa gåvor! Jag är mållös!
Riktar också ett enormt tack till Hällsnäs för att vi återigen fick vistas hos er och njuta av god mat och dryck, Therese McDonald för den roligaste underhållningen på den här sidan milleniet och Götz kalas för en musikupplevelse utöver det vanliga!
Sist, men absolut inte minst, vill jag sända ett tack och en stoooor bamsekram till alla fantastiska Fab Mamas som jag fick förmånen att umgås med under 24 timmar! Ni skänker mig så mycket glädje och berikar mitt liv! Tills vi ses igen...... :-)


Men vänta nu.......
Vad hade egentligen resten av familjen hittat på medan jag var borta??!!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar