fredag 20 september 2013

Sneak-peak!

Imorgon är det äntligen dags, årets Fab Mamas BlogeventHällsnäs! Det känns mer behövligt än någonsin, nu när man varit hemma och vabbat i veckan! Och känner jag arrangörerna rätt kommer det bjudas på massor av skratt och överraskningar!
Nova är helt klart på bättringsvägen, och tur var väl det, eftersom de har biljetter till Disney Live i Scandinavium imorgon! Min bror tar min biljett och jag tar hans bil, bra byte om ni frågar mig! ;-) Det är nämligen en Saab Cab! Är det Fab Mamas-helg så är det! :-)
Här får ni en liten sneak-peak på klänningen jag ska ha imorgon!


3 kommentarer:

 1. Ja du kommer med säkerhet se lika fab ut som alltid!! :-)

  SvaraRadera
 2. Wii, ja, snart är det dags att dra på sig paljetterna! Såå kul!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åhh, va avundsjuk jag blir, jag vill också åka :)

  Hoppas ni får en jättehärlig helg!!

  SvaraRadera