tisdag 10 september 2013

Nästan pensionär & ensamma mamman!

Igår blev man ett år äldre. Ytterligare ett år att lägga till handlingarna. Det känns verkligen som om man går med stormsteg mot 40.... Tänk, när man var yngre tyckte man 40 var lastgammalt! Då var man ju nästan pensionär!
Dagen firades inte något större, det var en vanlig måndag med jobb och skola. Dock unnade vi oss pizza på kvällen, skönt att slippa laga kvällsmat. Men det var väldigt roligt att få så många gratulationer via Facebook, Instagram, SMS etc! Det gjorde under för egot, tack för det! Dessutom ska vi äntligen utnyttja presentkortet jag vann på förra årets Fab Mamas Blogevent på fredag! Det blir en övernattning med trerätters middag på underbara Hällsnäs! Det blir helgen innan årets Fab Mamas, på samma ställe, men vad gör väl det?! :-)
Idag var det återigen dags för H att åka till Stockholm i jobbet, så jag är gräsänka. När H åker dit och är borta över natten, dröjer det tre dagar innan man ser honom igen! Han åker hemifrån strax före 05:00 på morgonen och kommer hem efter 23:00 dagen efter. Då brukar jag sova. Sedan åker han in till jobbet som vanligt dagen efter, strax före 06:00, och kommer hem vid 17:00. Så det blir i princip tre dygn!
Nåja, barnen sover i alla fall nu och fjärrkontrollen är min! ;-)

Fick vackra rosor av mannen igår på födelsedagen!

1 kommentar: