lördag 31 augusti 2013

Konferens på Vann Spa Hotell & Konferens!

Igår kom jag hem från en tvådagars konferens på Vann Spa Hotell & Konferens. Den skulle börja tidigt torsdag morgon, så jag åkte upp redan på onsdag eftermiddag och passade på att bada lite, läs mer om mitt besök på spaavdelningen här.Mitt rum låg i en byggnad mittemot huvudbyggnaden, så det var bra att spaavdelningen hade skåp för ombyte på plats, så att man slapp promenera genom hela lobbyn i badrock.... Rummet var helt ok, men jag saknade eluttag vid hallspegeln. Annars var det rent, men lite slitet.
Utsikten från konferensrummet var underbar, maten var jättegod och som vanligt när man är på konferens, fanns det alltid något att tugga på.


På eftermiddagen blev vi hämtade med buss som körde oss de dryga 2½ milen till Lysekil. Där väntade båten Soten som skulle ta oss till Kornö. Dessvärre hade det blivit en liten miss i planeringen, så vi kom aldrig iland på Kornö, utan fick en lång båttur istället.


Vid middagen på kvällen blev vi underhållna av en kille som hette Örjan Torstensson. Jag var nog inte alls på humör för honom, utan tyckte dessvärre att han mest var oförskämd och drog riktigt dåliga och gamla kvinnoförnedrande skämt. Några tyckte dock att han var rolig.
Jag tyckte att Vann var ett helt ok ställe att ha konferens på! Det fanns ett stort utbud av aktiviteter och maten var som sagt god. Men jag tror inte att jag skulle åka dit som privatperson, då rummen inte var särskilt speciella och tycker nog inte att det är värt priset. När jag dessutom bad om att få låna ett strykjärn, fanns inte detta till låns, utan man hade ett strykrum i källaren! För mig då, som bodde i en annan byggnad, blev det en ganska lång promenad dit, och det blev lite stressigt till middagen.
1 kommentar:

  1. Härligt att vara iväg med jobbet och äta gott och njuta av varma bad :)

    SvaraRadera