torsdag 24 oktober 2013

Lalaloopsy - helt underbara dockor!

Äntligen har de underbara Lalaloopsy-dockorna kommit till Sverige! De finns i olika storlekar, små och stora. På tv-kanalen Nick Jr i USA visas de som en tecknad serie, tyvärr finns den inte på svenska än.
Lalaloopsy-dockorna var en gång trasdockor som enligt berättelsen kom till liv när det sista stygnen på dem syddes! Alla har olika personligheter, påverkade av tyget de syddes av!
Dockorna har rörliga huvuden, armar och ben och har egna små husdjur. Det finns flera att välja bland och man kan samla allihop. Det finns också olika tillbehör och hus, perfekta julklappar!
Båda Fanny och Nova älskade dockorna, även om Nova kanske är på gränsen till att vara för liten. Men de kom genast igång och började leka med dem tillsammans! De minsta dockorna, Mini Lalaloopsy, är 7,5 cm. Den som barnen fick hette Fancy Frost ´N´Glaze.Den största dockan som Fanny fick heter Bea Spells-a-lot och är hela 33 cm lång! Hennes hår är formbart och Fanny började direkt att göra roliga frisyrer och sätta fast de medföljande hårspännena!


I Sverige heter distributören Wonderful Times Toys & Games och man kan köpa dockorna hos MyKids.se! Gilla gärna dem, och Lalaloopy Sverige, på Facebook, för att inte missa fina erbjudanden och nyheter!
Lalaloopsy kommer garanterat att bli nya favoriter, Fanny har redan börjat önska sig fler i julklapp, både stora och små! Tusen tack för de otroligt fina dockorna!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar