söndag 20 oktober 2013

Älskade Nova 3 år!

Igår fyllde Lillfisan 3 år! Paketöppnandet började såklart redan på morgonen i sängen. Hon fick pussel med Alfons Åberg, böcker med Pino och Babblarna, gosedjuret Dit från Tröstisar och såklart det fina dockskåpet från Lundby som jag vann hos Liniz!Nova blev jätteglad för allt, men vi såg ändå att det var något som inte stämde. Plötsligt säger hon lite sorgset, "Men var är min racerbil?". Javisst ja, en racerbil! Det hade hon ju önskat sig! När jag åkte ner till affären lite senare för att handla mat inför helgen, hittade jag faktiskt en jättefin radiostyrd racerbil! Hon blev så glad!!


Till lunch hade barnens farmor hunnit komma och då blev det fler paket, en bok och köksmöbler till dockskåpet! Nova och Fanny lekte och hade såååå roligt med dockskåpet, trots att de bara hade familjen och köksmöbler. Men det skulle komma mera..... ;-)


Vid 15-tiden kom barnens mormor och morfar på kaffe och tårta och de hade såklart också paket med sig, även från barnens morbror och gammelmormor! Förutom massor av möbler till dockskåpet, fick Nova också Lego Duplo, Jake och Piraterna, som hon också hade önskat sig!

Nova hade själv valt tema för sitt kalas, Lilla Charley Björn som inhandlats från Barnkalaset.se, och ljusen på tårtan blåste hon enkelt ut!


Barnen lekte hela eftermiddagen med Novas presenter, då kom vi plötsligt på att vi missat en! Lyckan blev total när hon fick en fantastisk handmålad dockvagn från Jamaprodukter! Ni som är i Göteborg nästa helg, missa inte Alla Barns Mässa, som kommer att hållas i Nordstan! Där kan ni bl a träffa Jamaprodukter som kommer finnas på plats som utställare!


Det var en mycket nöjd och lycklig 3-åring som somnade gott på kvällen och idag har leken fortsatt!

Stort grattis igen älskade Nova!

2 kommentarer:

  1. Vilken toppen födelsedag!
    Grattis Nova!!

    Kram på er alla!

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig födelsedag <3 Grattis till Nova (och till er) Kram

    SvaraRadera