onsdag 2 oktober 2013

Bloggmiddag i Stockholm & event på hemmaplan!

Igår kväll var jag iväg på föräldramöte igen, den här gången för Nova. Det drog ut på tiden och jag var inte hemma förrän runt 20:20! Men tycker ändå att det är bra med föräldramöten! Man får information och visar samtidigt ett intresse för vad barnen faktiskt gör och hur verksamheten fungerar!
Ni vet ju att jag är en riktig sucker för vardagslyx! Jag bara måste ha roliga saker att se fram emot, ju fler dess bättre! :-)
Närmast på tur är en resa till Stockholm på fredag! Då väntar ett besök hos Disney, underBARA BARN-mässan och på kvällen en härlig middag tillsammans med ca 55 andra bloggare på restaurang Sahara! Bo ska jag göra på Rica Hotel Stockholm, mitt i centrala stan! Vardagslyx deluxe!
Men som tur är händer det grejer även på "hemmaplan"! Den 4 november kommer House of Lola fira att de fyller 5 år med ett stort event på Världskulturmuséet här i Göteborg! Det kommer bjudas på bubbel, goodiebag, mingel, uppträdande av sångerskan Pernilla Andersson och författaren Sofie Sarenbrant och självklart modevisning! Den 6 november hålls eventet även i Stockholm. För mer info och biljettbokning, klicka här!


3 kommentarer:

  1. Ser fram mot att träffa dig

    SvaraRadera
  2. Åh det House of Lola eventet lät ju inte fel men det är ju samma dag som bebis beräknas till så kanske inte riktigt så bra tajmat för mig att gå på det

    SvaraRadera