lördag 5 oktober 2013

Disney och underBARA BARN-mässan!

Vilken resa det blev! Och jag ångrar verkligen inte en minut att jag åkte upp till Stockholm! Men det började lite tokigt.....
Jag hade bokat ett tåg redan klockan 06:00, för att vara i Stockholm i god tid för att hinna med allt jag skulle. Efter ca 1½ timmes resa stannar tåget..... Det visade sig att tåget framför vårt hade krockat med en älg och var helt obrukbart! Vi skulle plocka upp de strandade passagerarna till vårt tåg. Det tog två timmar.... Med andra ord var jag inte i Stockholm förrän 11:00! Jaja, inte mycket att göra åt.
Mitt första ärende var på Disney´s huvudkontor! De hade kontor på 10:e våningen alldeles vid Centralstationen. Det var skönt att få sätta sig med en kopp kaffe, ta det lite lugnt ett tag och njuta av utsikten. Är ni sugna på en liten tävling snart kanske? ;-)


Efter mötet med Disney, promenerade jag tillbaka till Centralstationen för att ta pendeln till Älvsjö och underBARA BARN-mässan. Allt gick väldigt smidigt och jag var där runt 12:30. Det första jag gjorde var att hämta ut en goodiebag i informationen. Kanske inte så smart eftersom jag fick släpa på den hela mässan....


Bilden på goodiebagen är lånad av Ewa!

Det var en riktigt fin mässa med massor av härliga och trevliga utställare och självklart gjorde jag några fynd. Nova fyller ju tre år om två veckor, så det blev lite böcker till henne, Mumin och Babblarna som hon älskar, och hos Tröstisar köpte jag ett gosedjur. För varje gosedjur de sålde, gav de bort ett till ett cancersjukt barn! Underbart! Det blev också ett par badbyxor till Nova från Imse Vimse och även Fanny fick en bok. Stötte också på Ann Söderlund som jag träffat tidigare. (Ber om ursäkt för den dåliga bilden.... ;-) )I vimlet träffade jag fina Annika och Anna och vi åt lite lunch tillsammans innan det var dags för mig att bege mig till hotellet. Annika och Anna stannade på mässan en stund till. Jag åkte tillbaka till Centralstationen och promenerade bort till Hötorget och Rica Hotel på Kungsgatan där jag skulle tillbringa natten. Det var ett jättefint, fräscht och modernt hotell. Ganska utpumpad kastade jag mig på sängen en timme innan det var dags för Bloggmiddag på den libanesiska restaurangen Sahara...... 
4 kommentarer:

 1. Wow, vilka härliga bilder du delar med dig av.

  Gå på mässa verkar riktigt roligt, ser fram emot Krakel Spektakel i vår..
  Ska bli riktigt skoj.

  Jag kommer vara en av dem som föreläser på mässan.

  SvaraRadera
 2. Vad kul å träffa dig IRL :) Ha en mysig kväll, kramar

  SvaraRadera
 3. Så roligt att åka på mässa i storstan :)

  SvaraRadera