lördag 26 oktober 2013

Alla Barns Mässa!

Ett stadsbesök stod på agendan idag, tänkte passa på att köpa vinterskor till barnen! Så hela familjen åkte med. Fanny var så fin i sin nya guldjacka från theBRAND och mockastövlar från Replay! Och visst hittade vi skor! I år får barnen ha likadana, Timberland! Fanny har haft Viking med Gore-Tex i flera år, men den här gången blev det som sagt Timberland, även dessa med Gore-Tex.



Dessutom pågår det en mässa i Nordstan hela helgen, Alla Barns Mässa, och såklart passade vi på att besöka den! Det var ganska litet och trångt, snarare en minimässa, med ganska få utställare. Med på plats var bl a Jamaprodukter, Alfons Åbergs Kulturhus, Lego, High Chaparral och flera skidorter som Kläppen, Isaberg och Ulricehamns Ski Center. Många av utställarna hade olika tävlingar och självklart vann Fanny, två entrébiljetter till Alfons Åbergs Kulturhus!
Det har också pågått flera tävlingar på Facebook, inför mässan, och även jag har haft turen att vinna! En övernattning i stuga för 5 personer med entré till Gustavsviksbadet i Örebro! Den vinsten måste jag hämta på plats imorgon, så det blir en tur till stan imorgon också! :-)



1 kommentar:

  1. De skorna är jättebra! Haft sånna till Leo 2 år irad och nu har simon ett par:)
    Kramar

    SvaraRadera