onsdag 16 oktober 2013

EasyRice från Tupperware!

När jag var iväg på Fab Mamas för några helger sedan, var Tupperware med på plats som utställare. Då fick vi möjligheten att ta hem och prova olika saker och jag fick en Microwave Rice Maker, EasyRice! Och det är precis vad det låter, en produkt som gör att du kan koka ris direkt i mikrovågsugnen!


Superenkelt! Fyll bunken med ris, tillsätt vatten och låt det koka i mikron så länge som står på rispaketet! Och det blev perfekt resultat! Servera direkt ur behållaren! Även toppen om man vill göra storkok eller ha med till jobbet dagen efter, då man även kan förvara riset i bunken.
Kan verkligen rekommendera den här produkten, så bra att allt sköter sig själv utan att man behöver passa så att det inte kokar över!


Alla Tupperwares produkter går att köpa via homeparty. Du bjuder in vänner och en säljare kommer hem till dig och demonstrerar produkterna. Är du intresserad av att bli säljare själv, kan du läsa mer om det här

5 kommentarer:

 1. Låter verkligen jättepraktiskt :)
  //nina - http://healthyheroes.se

  SvaraRadera
 2. En sådan där borde jag köpa mig! Låter verkligen som en praktiskt sak.

  kram kram

  SvaraRadera
 3. åh wow en sån verkar ju riktigt bra!

  SvaraRadera
 4. Vi har en sån blå hemma och vi använde den flitigt då jag åt en massa ris hemma, tyvärr har den inte använts på väldigt länge :/

  Men det är toppen!!

  SvaraRadera