söndag 13 oktober 2013

Tjejmys i uterummet!

Igår kväll hade jag bjudit in åtta goda tjejvänner på lite vin och ost och kex. Hade tänkt att vi skulle sitta i vårt uterum, och dagen gick åt att städa upp och fixa i ordning rummet! Och det blev riktigt mysigt! Det blev lite trångt, men det gick bra. Vi har ingen elektrisk belysning därinne, men jag hängde upp fotogenlampor i taket, hängde ljuslyktor i fönstren och satte värmeljus på bordet och i fönstret.
På varje plats satte jag en goodibag med namn. Försökte anpassa innehållet till personen så gott jag kunde! Oj, vad glada de blev!
Jag tände sex marschaller på uppfarten och även en lykta på trappan upp till huset. 
Kvällen blev sen, men det är väl så det ska vara?! Det är ju inte så ofta man hinner träffas så nuförtiden. Tack alla underbara vänner för att ni kom och förgyllde kvällen!
4 kommentarer:

 1. Så mysigt du gjort det och goodie ;)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad mysigt!!

  Det ser ut som att vi åker hela familjen. Jag tror att barnen skulle gilla det, och maken fyller år så då får vi fira honom lite också :)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Åhhh gud så mysigt :) Det är nära dig man skulle bo :)

  Kram

  SvaraRadera