söndag 6 oktober 2013

Tävling i samarbete med Disney!

Tävlingen är avslutad!

Vad sägs om en härlig tävling i samarbete med Disney?!
I onsdags släpptes "Den lilla sjöjungfrun - Diamond Edition" på DVD och det vill vi fira! Båda mina döttrar älskar filmen, den tilltalar verkligen alla, oavsett ålder!
Vinsten består av ett exemplar av filmen och en Ariel-docka!


För att vara med och tävla ska man:

* Gilla Disney Sverige och Disney Prinsessor på Facebook.
* Dela tävlingen på din Facebooksida, offentligt!
* Motivera varför just du ska vinna!

För extra vinstchans:
* Gilla Ett liv vid havet på Facebook och/eller följ bloggen via Bloglovin.

Glöm inte att ange namn och epostadress!

Tävlingen avslutas den 16 oktober!
Lycka till!

34 kommentarer:

 1. Har en dotter som drömmer om att med Ariel få simma,
  själv går jag snart in i nån sorts sjöjungfrudimma.
  Allt kretsar kring denna tjej
  blir lyckotårar om hon vinner denna "grej".
  Ok mamman blir ju lika lycklig då,
  det klart jag hoppas hon en docka ska få.

  Gillat allt som gillas ska ;-) och delat!
  Mvh Gabriella Eriksson Cabrera
  gabriella.e.c@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Nu ska vi se!
  Gillat Disney Sverige och Disney Prinsessor på Facebook, samt din blogg.
  La till dig på bloglovin och varför ska jag vinna?
  Jo jag älskade denna figur som barn!
  Och nu när jag har en dotter så skulle jag vilja dela detta med henne!
  En liten dotter som alltid tycker storebrors filmer är läskiga och inte vågar se. Utan har en ynka film hon ser, om och om igen!
  Men DENNA, den bara måste hon ju gilla och denna kan jag sitta och se med henne utan att tråkas till döds!
  SÅ JA jag VILL vinna!

  SvaraRadera
 3. Gillar, delar, gillar och bloglovin! Jag vill vinna denna film och docka till min egen älskade prinsessa som betyder allt och lite till för mig!

  Jessica sundberg jess.sndbrg@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Klart jag är med och tävlar!!

  Jag har gillat och delat på fb (Elin Tegström)

  Jag önskar att vinna filmen och dockan på grund av att grabbarna (läs; jag) ÄLSKAR denna film. "havet är djupt" är ju en sång som sitter fast i huvudet från unga dar. Och dockan ... Tore har önskat sig en docka så det är klart att han skulle få den fina Ariel :)

  För en extrachans: Gillar och följer dig överallt där det går :)

  Min mail: elinteg81@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag gillar båda sidorna på facebook sedan tidigare.

  Delar tävlingen på facebook /Angelica Broman

  Casper är stormförtjust i alla Disneyklassikerna och samlar till dem alla, för han finns det inga tjej/kill filmer eller leksaker, han älskar allt. Så att få ge han denna som en till film i samlingen kommer göra han jätteglad

  Angelixa_84@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med och tävlar.
  1. Gillar båda och har delat tävlingen på facebook, liselotte andersson
  Vill vinna detta åt mitt barnbarn Hugo som har börjat gilla att titta på film, och tänk dessutom att få en fin docka till, som är en prinsessa. I somras när jag hade klänning på mig, tyckte han att jag var en prinsessa och ville också vara prinsessa. Så detta skulle uppskattas av honom.
  2. Både gillar på facebook och följer dig på bloglovin sedan tidigare, liselotte andersson
  Mvh Liselotte
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 7. Gillat och har delat på fb, Jessica Wendel heter jag där!

  jag vill vinna för att min son har börjat att tycka om "pisessor" och denna havsprinsessa hade han verkligen gillat! Jag uppmuntrar gärna honom att tycka om saker som inte är typiskt killiga! Sen att det var en favoritfilm för mig när jag var lite gör ju att även jag kommer sitta klistrad =)

  Gillar redan ett liv vid havet på fb och följer dig även på bloglovin!

  Jessica Wendel
  jess.wendel@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Gillar bägge sidor på FB (Sanna Kaakinen).

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna då min dotter har pratat mycket om den här filmen som hon tidigare aldrig sett förut. Tidigare har hon nämligen bara sett filmen "Den lilla sjöjungfrun - sagan om Ariel" som tar vid innan den första orginal filmen börjar.

  Det vore därför super kul att överraska henne med denna film nu när hon dessutom fyller 6 år om två veckor.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer din blogg på bloglovin sedan tidigare.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag vill gärna vara med och tävla om dessa fina priser. Jag gillar på FB och delar på min FB sida, Tina Carlström.
  Jag skulle gärna vilja ge min systerdotter denna film och docka. Hon älskar disneyfilmer men hon har inte lilla sjöjungfrun. Dessutom är hon i den åldern då hon gärna sitter och leker för sig själv med sina dockor, så Ariel hade varit en drömpresent till henne. Hon fyller år i november och då passar ju denna vinst prima att ge henne.

  Kram Tina
  Christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Kul tävling!
  Jag har gillat, och delat på facebook (Jessica Eriksson)

  Håller alla tummar och tår för att jag vinner!
  Lilla Sjöjungfrun var, och är fortfarande, min favoritfilm från Disney!
  Mellersta sonen älskar allt som är underligt, som inte riktigt är av denna värld, och sjöjungfrur fascinerar honom. Människa, och vattendjur- ett drömliv enligt honom!
  Han tror stenhårt på sjöjungfrur och det vore väldigt kul att kunna ge honom detta i present!

  jessi_eriksson@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Gillar alla 3,delar på fb.

  Har ett barnbarn som fyller år och hon gillar
  allt som har med prinsessor att göra,sen tycker jag det är en fin film som jag vill att vi kan se tillsammans.
  evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 12. 1. Jag gillar Disney Sverige och Disney Prinsessor på Facebook.
  2. Delar tävlingen på min Facebooksida, offentligt!
  3. Jag hoppas på turen att vinna detta pris, för jag vill göra min dotter glad på alla vis.

  Extra vinstchans:
  Jag gillar Ett liv vid havet på Facebook. :)

  Mvh
  Malin Hedlund
  coolmalpa@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Hej, hopp!
  Har delat och gillat som önskat, :).
  Har en dotter som älskar vatten och som tränar på att lära sig simma. Disney prinsessorna och mys i soffan står högt i kurs, om hon vinner detta skulle hon svimma. ...så jag borde inte delta..jo, förresten lyckan i hennes ögon vid uppvaknandet kommer att vara värt en svimning, ;)!!

  Med vänlig hälsning
  Annelie Lövgren
  lundqvarn@telia.com

  SvaraRadera
 14. Jag är gärna med och tävlar. :)
  Delar på facebook: Emely Tuväng Korabik och gillar båda Disney sidorna sen innan.
  Följer din blogg där och på bloglovin sen tidigare!

  Vill vinna för att både jag och grabben älskar Disneyfilmer och dockan hade blivit en perfekt julklapp till hans bästis Olivia! :)

  SvaraRadera
 15. * Gillat båda sidorna på Facebook.
  * Delat tävlingen offentligt (Jenny Sjöberg).
  * Den lilla sjöjungfrun är en fantastisk film som jag har fina barndomsminnen i från. Den är otroligt charmig, har ljuvliga färger, härlig humor och musiken är helt underbar. Det här är verkligen en film för hela familjen som jag jättegärna vinner!

  Extra:
  * Gillar och följer sedan tidigare.

  jenjonsjoberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jag är gärna med och tävlar.
  1. Gillar båda Disney sidorna med namnet Camilla Samuelsson

  2. Gillar din fb sida med samma namn och började följa på Bloglovin' nu, blev följare 171 :)

  Mejladress: blogg.mamalivingit@outlook.com

  SvaraRadera
 17. Vinner jag denna har jag en dotter som kommer att svimma
  Hon älskar vatten, hav, prinsessor och att lära sig simma!
  En film som denna kan göra susen i höstens mörker och regndagar,
  så nu hoppas vi att vi kan sitta här snart och titta på Ariel och ha massvis med spänning i våra magar :))

  Gillat på fb, Dessie Borgström!
  Delat, gillar din sida och följer dej redan på bl!

  Kraam!
  Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis
  dessie_2000@hotmail.com
  http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie

  SvaraRadera
 18. I denna familj vi samlar på Disney!
  Att få en till i samlingen skulle inte vara fel. Just Disneyfilmerna är något vi alla älskar att se i denna familj. Och att ha filmmys tillsammans är ett av det bästa som finns. Så nu håller jag tummarna på tur och hoppas på vinst.

  Jag gillar sedan tidigare på FB som Lottiz Törnqvist. Har även delat tävlingslänken offentligt där.

  Följer även din blogg och din FB-sida sedan tidigare i samma namn som ovan.

  SvaraRadera
 19. jag är jätte gärna med.. skulle vilja vinna denna till min brorsdotter som verkligen älskar prinsessor. skulle bli en perfekt julklapp till henne.

  jag har delat och gillat på facebook (veronica hedlund)

  följer dig redan på bloglovin och facebook.

  kram veronica

  veronicahedlund@hotmail.se

  SvaraRadera
 20. Åh jag vill vara med !!Den lilla sjöjungfrun var MIN absoluta favoritfilm när jag var barn och jag såg den inte mindre än TRE gånger på bio innan den släpptes på VHS och jag kunde fortsätta titta på ariel hemma :)
  Viggo har aldrig sett lilla sjöjungfrun, men han är väldigt förtjust i prinsessor och har ett par "foppa tofflor" med just disney prinsessor på. Han har valt dem själv och skulle förmodligen gå i dem jämt om han fick !

  Därdör skulle det vara super kul att få överraska honom med både film och docka ! För jag vet att han skulle bli JÄTTE GLAD !

  Gillar och delar på facebook. Följer även bloggen på både facebook och instagram !

  Kram

  Fröken M

  frokenmela@mail.com

  SvaraRadera
 21. Jag gillar Disney Sverige och Disney Prinsessor sedan länge :)
  Både följer och gillar såklart Ett Liv Vid Havet!! Tävlingen är delad på facebook (Veronica Ekblad)

  Jag ÄLSKAR Den Lilla Sjöjungfrun!! Det var min favoritfilm som barn och jag gillar den fortfarande! Jag vill så gärna introducera denna underbara film till mina småttingar. Tänk att få titta på min favoritfilm som barn tillsammans med mina egna barn! Vilken lycka!! Att dom dessutom får en egen Ariel att leka med... något som jag alltid ville ha, men aldrig fick. Hmm, undrar om jag kanske ska behålla dockan själv!? ;)

  lifeasveronica@gmail.com

  SvaraRadera
 22. Jag är med och tävlar !! såklart!

  gillar deras sidor på fb!
  delat på fb och taggat "ett liv vid havet"
  gillar din blogg på fb :D

  Skulle super gärna vilja vinna detta åt Freja. Hon älskar Rampunzel och Ariel. Nu så fck hon en Rapunzel av mig, så då är det bara den andra favorit prinsessan kvar. Skulle vara en perfekt födelsedagspresent åt min älskade lilla tös. min egna lilla prinsessa <3

  kram Nina

  SvaraRadera
 23. Hej Sandra!

  VIlken toppen vinst!
  Jag vill vinna den rödhåriga prinsessan, till min alldeles egna rödhåriga prinsessa. När jag växte upp fanns det bara prinsessor med gult hår, så jag önskade mig tårögt gult hår under väldigt många småbarns år och förbannade mina röda lockar. Nu har jag fått en alldeles egen liten rödtotta som faktiskt har fler favoritprinsessor med det vackra röda hår. Ariel är en av dem. Hon är självständig, modig, påhittig och dessutom kan hon sjunga precis som min lilla Meja gör dagarna i ända. Hoppas på vinst såklart!

  Gillar redan dig på FB och följer på BL Jennie Pihl var namnet.

  Håller tummarna! :D

  SvaraRadera
 24. Hej,

  Jag har följt alla regler och gjort det som skrivits.

  Varför jag vill vinna?
  Helt enkelt för att jag älskade Lilla sjöjungfrun som barn och vill gärna att Oliwer (min son) ska få chansen att titta på den, det är inte en tjejfilm utan en underbart fin film.

  Hoppas på det bästa
  Kram

  SvaraRadera
 25. jag gillar de sidor jag ska samt din fb-sida såklart och delar offentligt.
  nu till varför jag vill vinna. har två barn, på 3 resp 6 år som nog blir glada för film o docka, ytterligare något att tjaffsa om haha
  men en sak till. jag minns än idag då jag såg premiären på lilla sjöjungfrun på sergelbion i stockholm, vi åt lunch på mc donalds och på den tiden fick man en liten leksak i sitt happy meal i form av en blunder-fisk som man kunde ha i badkaret. så söt. många minnen finns genom filmen, allt ifrån bussen in till stan vidare med tunnelbana, till lunchen och själva biobesöket och efteråt trallade vi på havet är djupt, jag och min mamma <3
  vill dela fina minnen genom filmen med mina barn som just nu mest bara bråkor... kram och hoppas!

  SvaraRadera
 26. Jag gillar båda sidorna på FB (Carolina Åhsberg)
  Delar tävlingen på FB (Carolina Åhsberg)
  Jag vill vinna för att kunna ge dottern en julklapp som hon skulle älska - hennes stora intresse kretsar runt prinsessor, vackra tjejer och detta är en film som hon skulle älska - en perfekt kontrast till alla de lite mer "pojkiga" filmer här hemma, av denna kan de båda njuta tillsammans under mörka myskvällar.

  Extra vinstchans:
  Jag gillar Ett liv vid havet på FB och följer bloggen på Bloglovin'.

  Hoppas på tur!

  SvaraRadera
 27. Jag är gärna med!
  Sonen och jag skulle få en mysig stund tillsammans när vi tittar på Den lilla sjöjungfrun om vi har tur och vinner.
  FBx3: C Care Regn
  Är följare på BL och har gillat inlägget.
  Tipsat:
  https://www.facebook.com/caresextionio/posts/504104399686298
  och
  http://care69.blogspot.se/2013/10/16-okt-vinn-den-lilla-sjojungfrun.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 28. Hej!
  Har gillat båda disney sidor samt delat tävlingen på FB (Madelene Elisabeth Jacobsen) - din ena länk funkade dock inte så du vet (vet ej om det bara va jag dock).

  Gillar din sida och följer dig på BL sedan innan!

  Motivering: Min dotter älskar ALLT med prinsessor nu (innan var det bara hello kitty som gällde) och hon skulle bli överlycklig över detta, det förtjänar hon som är en såån underbar storasyster till sina småbröder och som hjälper oss massor här hemma trots sin unga ålder på 4 år:)

  Madeli@hotmail.se

  SvaraRadera
 29. Hej.

  Jag gillar båda sidorna med namnet Linnéa Möller.

  Delar offentligt i samma namn!
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min dotter som är alldeles galen i Ariel. Pappan kommer från Belgien så vi köper bara filmer från Belgien för hon ska få öva på språket. Detta var min favoritfilm som barn så detta skulle bli en underbar födelsedagspresent att ge till min prinsessa.
  Nu håller jag tummar och tår.

  jag följer dig redan på BL

  mvh jessamy_@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Åhhh!!! Min absoluta favoritdisneyfilm! Och jag skulle vilja ge tjejerna (och grabbarna) samma chans att älska den!! Tänk vad toppen att få berätta om en vinst för Malin nu när hon är hemma och är magsjuk!

  Gillat på alla sidor sedan lång tid tillbaka, Linda Wahlström.
  w.linda@telia.com

  SvaraRadera
 31. Gillar bägge på FB (Carola Lind) har delat: https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10151717194568543

  Det vore så roligt att kunna överraska en liten prinsessfrälst liten tjej med denna fina present!

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 32. Hejsan!
  Med två prinsess-tokiga små sessor här hemma så är jag lyckligt med i den här tävlingen ;) <3

  Jag gillar de båda sidorna på facebook redan sedan tidigare och delar på min egna sida - jag heter Corina Måbring Cadbrand
  https://www.facebook.com/corina.mabringcadbrand?ref=tn_tnmn

  Anledningen till att jag vill vinna är som sagt dessa söta små prinsess-tokiga små tjejerna här hemma <3
  De älskar alla av disney prinsessor och Ariel är bland de största favoriterna i deras ögon och älskar att sjunga ariel-låten här hemma som de kallar den (när ariel sjunger när ursula tar hennes röst) :)

  håller tummar & tår <3

  /Corina
  corinacadbrand@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. Hej!

  Jag gillar båda sidorna på FB (Annika Nilsson).
  Jag har även delat tävlingen på FB.
  Vilken fantastisk vinst! Har en liten prinsessa som skulle bli så lycklig! Hennes "idol" och låtsaskompis är nämligen Ariel!

  Jag gillar även din sida på FB!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Jag är gärna med och tävlar!

  - Gillar både Disney Sverige och Disney Prinsessor på Facebook (Sara Kramer heter jag).
  - Har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10151929200101628
  - Jag skulle så gärna vilja vinna det här till min son i julklapp. Filmen som jag själv såg som liten och älskade, jag är säker på att sonen skulle gilla den också. Dock gillar han inte dockor, så den fina Ariel skulle min underbara guddotter få <3

  - Jag följer redan din blogg både på Facebook och på Bloglovin :)

  Kram, Sara
  sara_kramer@live.com

  SvaraRadera