tisdag 29 oktober 2013

Är sugen på event eller tjejhelg!

För lite drygt ett år sedan var vi några bloggare som anordnade en ”blogghippa” för Fröken M, Michaela! Hon skulle resa utomlands för att gifta sig och hon lurades ner till Göteborg där vi hade ordnat diverse aktiviteter.
Jag som älskar att planera, fixa och anordna event är sugen på att hitta på något igen! Men kanske i Stockholm den här gången? Då kommer jag också iväg! ;-) Det tar ju faktiskt inte så lång tid att åka dit med tåg!
Har surfat runt lite och hittade Ballbreaker! De verkar ha något för alla och till riktigt bra priser! Allt finns ju på ett och samma ställe, verkar hur bra som helst! Tänk bowling, biljard, relax, olika provningar, 3- eller 5-kamper, konferens, restaurang och barer och övernattning, allt under samma tak!
Man kanske skulle dra ihop ett tjejgäng och åka upp till Stockholm för lite kvalitetstid tillsammans? Eller ett bloggevent? Såg att de t o m hade gratisbussar från centrala Stockholm!
Nja, detta tål att funderas på........ Har jag kanske någon i min närhet som gifter sig snart? Eller någon som fyller år? I så fall skulle jag vara på min vakt! Vem vet, det kanske blir en kidnappning när man minst anar det….. ;-)
 


2 kommentarer:

  1. Det var så jäkla kul !! och jag är evigt tacksam för den kanon helgen :)
    Den är ett av mina ansolut bästa minnen !
    KRAMAR

    SvaraRadera