onsdag 30 oktober 2013

En efterlängtad återförening!

Igår var jag och Fanny i stan hela dagen för en mor-dotter-dag! Vi började med att åka in till Sjöfartsmuséet! Fanny var där med klassen för inte så länge sedan och visade mig runt! Sedan fick vi lite information om krabbor och sjöstjärnor som vi fick klappa!



Därefter hade vi bestämt träff med fina Ylva från Stena Line och hennes dotter Sofija! Fanny och Sofija fann varandra direkt när vi åkte med Bloggbussen till Danmark i somras och nu skulle de alltså äntligen få träffas igen! Vi började med att äta lunch ihop på Bee Kök & Bar i centrala stan. Flickorna verkade lite blyga inför varandra först, men det släppte snart och de pratade och skrattade. Det var otroligt roligt att träffa Ylva igen! Även vi har väldigt trevligt tillsammans!



Efter lunchen gick vi på bio, Turbo! Alla verkade tycka om den. Tyvärr hann vi inte mer efter det, men vi bestämde att vi skulle alla ses snart igen!
Tack fina Ylva och Sofija för en supermysig dag! Både jag och Fanny hade jätteroligt!





2 kommentarer:

  1. Tack själva! Det var jättemysigt att träffas. Och tack för all bra input. har skickat vidare och väntar på svar. :) Ha' en bra dag i renget! :) /ylva.

    SvaraRadera