tisdag 5 februari 2013

Tidsbrist, sjukdom och Junior Dance!

Hjälp, vad det är mycket hela tiden just nu! Jobb, plugg, småbarn, kökletande, bloggen, föräldramöten, tandläkarbesök, you name it!! Och så har man varit lite sjuk och haft sjuka barn på det.... Om jag sätter mig ner, kanske jag inte kommer upp igen! Vågar inte riktigt känna efter, det bara rullar på!
Fanny har i flera år dansat med Funky Kidz här på Donsö, men nu har man bytt koncept. Istället heter det Junior Dance och kommer från Sportlife´s, (eller Nordic Wellness som det heter nu), barndanskoncept. Fanny verkar inte märka någon större skillnad, utöver att hon tycker det är mer ansträngande nu! :-) Tydligen lite mer dans och teknik och mindre lek. Men hon har så mycket energi i benen, så hon älskar det!


Bilder är lånade från Nordic Wellness!
5 kommentarer:

 1. Hon blir ju äldre så det passar kanske bra att det börjar bli lite mer avancerat. Så länge det inte blir för avancerat så hon inte tycker det är roligt längre!

  SvaraRadera
 2. Känner igen det - full rulle hela hela hela tiden! Försök andas emellanåt så att du orkar (haha, ett tips som kommer från helt fel person men men..)

  Jag vill gärna att Tindra ska börja med något sådant också, men hon får vänta tills hon blir fyra - då hoppas jag att hon vågar lite mer och är mer mogen för sådan aktivitet :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. gud jag blir bara trött av att läsa allt du har att göra. Hoppas det lugnar ner sig lite så att du kan pusta ut en stund..

  SvaraRadera
 4. Ta det lugnt om du kan :)
  /Kram

  SvaraRadera