fredag 8 februari 2013

Piller, piller, pepparkorn......

Jaha, där fick man för att man gått runt och sagt att man klarat sig..... Nova fick magsjuka i natt. Stackars liten, inte alls van vid att kräkas och undrade vad som hände. Efter att ha kräkts en fjärde gång vid 01:30, verkade det hela vara över, men vid 09:00 i morse spydde hon igen. Fast nu har hon sovit i närmare två timmar och fått i sig lite vätska och pannkakor, så det verkar vara över för den här gången!
Nu hoppas jag innerligt att jag och Fanny klarar oss, vi ska ju på genrepet till Melodifestivalen i morgon! Kanske bäst att ta med några påsar i fall i fall.... ;-)


4 kommentarer:

 1. Nej vilken otur :( Hoppas ni andra klarar er! Då möter ni kanske maken min imorgon, ha så kul :)

  SvaraRadera
 2. Näe,stackars Nova :(
  Hoppas ni andra klarar er/Kryis Kram

  SvaraRadera
 3. Men fy! :( Hoppas hon kryar på sig snabbt!

  Vännen! Jag har lite frågor till dig min min blogg!
  http://www.sojka.se/30-onodiga-och-nodvandiga-fragor/

  Puss!

  SvaraRadera