fredag 1 februari 2013

En känsla av vemod

Idag har jag inte varit världens piggaste...... Sittning med studenterna brukar betyda sena kvällar och en del alkohol, och gårdagens så kallade Omsits, var inget undantag. Ca 150 personer träffades igår för att mingla, äta, dricka och hedras för årets insatser. Vi hade otroligt roligt, men det var med blandade känslor jag åkte hem sent på kvällen. En vän bland studenterna sa "Du har lite det bästa av två världar" och det har jag nog. Mitt nuvarande arbete är utvecklande och utmanande, men den sociala biten har jag kvar hos HHGS. Men ändå kändes det lite vemodigt när jag åkte hem igår. Jag fick en känsla av att det nog var sista gången.....


Bilden är lånad från Google

2 kommentarer:

  1. Jo, ibland kan man sakna studentlivet. Det är en viss känsla det där studentlivet...

    Hoppas att du får en fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Mmm ibland saknar man det livet då man var student..:)

    Kram Izabell

    SvaraRadera