onsdag 13 februari 2013

Disney Live! kommer till Sverige!

Jag är barnsligt förtjust i att gå och se olika föreställningar, som Disney On Ice eller Melodifestivalen, och jag tycker faktiskt det är riktigt roligt att se barnföreställningar. Att se sina barns ögon tindra av förväntan och lycka, är något av det bästa som finns!
Disney´s föreställningar kan verka något amerikanska i all sin hysteri, men faktum är att barnen älskar det! Så nu måste jag tipsa om "Disney Live! Musse & Mimmi på turné!"


Så här beskrivs föreställningen:

" Disney Live! Musse & Mimmi på turné är ett glatt och fullspäckat äventyr för hela familjen med oväntade händelser, glada upptåg, sång och musik. Det är en fantasifull berättelse med Musse och Mimmi, Kalle Anka, Långben, Askungen, rymdjägaren Buzz Lightyear, Woody, Jessie och Tiger – live på scenen.
I Disney Live! Musse & Mimmi på turné får vi följa med Musse, Mimmi, Kalle Anka och Långben när de ger sig ut på turné för att hitta nya roliga och coola talanger som vill vara med i deras show.
Färden går över höga berg och hör och häpna, under vattnet. Med Musses fantastiska buss är allt möjligt. En stor videoskärm, flera projektorer och finurlig scenografi gör äventyret än mer fartfyllt och spännande för publiken som också är med och hjälper till att sätta fart på äventyret när Musse och Mimmi behöver lite hjälp."Föreställningen gästar Sverige i höst, närmare bestämt Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Självklart var jag tidigt ute med att boka biljetter till hela familjen och lyckades få platser längst fram på parkett, rad 1!
Vill ni också se föreställningen, boka biljetter här!2 kommentarer:

  1. Kul! Var det dyrt med parkett? Milla kanske skulle gilla det.

    SvaraRadera
  2. Härligt :)
    /Kram idag på alla -ans Dag!

    SvaraRadera