söndag 10 februari 2013

Melodifestivalen 2013, genrepet!

Fanny och jag var hemma vid 17:30 igår, och jag hade lite huvudvärk, så här kommer inlägget om vårt besök på Scandinavium och genrepet till Melodifestivalen!
Förra året satt vi på parkett, men Fanny tyckte att sikten var dålig, så i år hade jag bokat på läktaren istället. Det var toppen, man hade överblick över både scen och greenroom.
Man kör hela programmet, precis som det sänds under kvällen, med den skillnaden att allt är på låtsas, med fejkade vinnare, nästan ingen pyroteknik, vissa har vanliga kläder osv. Felicia Olsson var en av få som faktiskt använde sig av pyroteknik och konfetti under genrepet, därför såg man klart och tydligt att det inte funkade under livesändningen!
Fanny fick flera favoriter, och hade svårt att bestämma vilken hon tyckte bäst om, men Sean Banans show avgjorde tror jag! ;-)
Det var väldigt många barn på plats, och man hade lottat resultatet. Till alla barns besvikelse, försvann Sean Banan direkt, han var alltså inte bland de fem bästa. Vann gjorde Louise Hoffsten och Erik Segerstedt tillsammans med Tone Damli. De fick ju då sjunga om sina låtar igen. Till andra chansen gick Swedish House wives och Felicia Olsson.
Nästa gång får det definitivt bli att se allt live på kvällen istället! Det blir inte samma sak på genrepet.... Här följer en bildbomb från eftermiddagen!

Programledarna, Gina & Danny, och öppningsnumret!

Anton Ewald, Felicia Olsson och Joacim Cans!

De tre första, och bevis på Felicias pyroteknik! ;-)

Swedish house wives!

Erik & Tone!

  Rikard Wolff, Louise Hoffsten och Sean Banan! 

Greenroom och Sean Banan!

3 kommentarer:

 1. Wow vilka bilder du fick!:)

  Ha en fin kväll!

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 2. fina bilder!
  JKanon att du är med och tävlar!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Sååå kul ni hade ändå! Va tyckte Fanny? Å jag önskar vi kunde göra sånna där grejer med Walther. Grejen är att jag inte vågar slänga ut massa pengar på att göra det för att man vet inte hur han reagerar. Vi var på cirkus för ett par år sen, Peter hade fått biljetter på jobbet! Walther klagade HELA tiden på det höga ljudet och att det var jobbigt!
  Funderar på bio i veckan nu men har inte alls bestämt oss!

  SvaraRadera