torsdag 21 februari 2013

Så mycket mer än bara kaffe!

Tassimo.se i all ära, men jag har hittat en fantastisk webshop med jättebra priser till alla sorters kaffemaskiner, Kaffekapslen.se! De har ett stort sortiment av produkter till olika märken kaffemaskiner, och även tillbehör såsom avkalkning och förvaringsställ! Just nu har de dessutom flera supererbjudanden, t ex det här paketet från Tassimo, där man kan köpa 1 maskin - T20, 1 disc-hållare, 6 avkalkningstabletter och 3 valfria paket med kapslar för endast 999:-, ord. pris
2 082:-!!
Har ju tidigare bara testat kaffet, men nu har jag även provat frukttéet från Twinings, Après-Midi d’Orient. Ett svart te med en smak av jordgubbar, vanilj och rosor. Måste säga att det var jättegott, är ju ingen te-drickare egentligen, men riktigt gott till mackan! :-)
Provade också Carte Noire´s Crème Brûlée för första gången, med smak av caramel. Den var också god, men mer som kaffe på maten än dagens första kopp! :-)
Jag kommer definitivt att beställa från Kaffekapslen.se fler gånger! Bra priser, lätt att beställa i webshoppen och snabb leverans!


1 kommentar:

  1. Var ju tvungen att kolla.. Men nej.. Elgiganten och Media Markt är billigare...

    SvaraRadera