måndag 11 februari 2013

Tävling - Vinterns gladaste leende!

Jag försöker ju ibland att tipsa om saker och ting och den här gången vill jag tipsa om en tävling! Barndekor.se har just nu en rolig fototävling där temat är "Vinterns gladaste leende", och där jag har fått äran att vara jurymedlem!
Vi vill se ditt/dina barns tokigaste, charmigaste, eller härligaste vinterleende! Det finns ju hur mycket kul som helst att göra i snön, så ta med er kameran och stick ut! :-)

Första pris är produkter från Barndekor.se till ett värde av 500:-, alternativt det vinnande bidraget till en förstorad tavla!
Så här tävlar du:

För att medverka i tävlingen ska du helst ha ett registrerat Facebook- och Instagramkonto. Har du inte detta, kan du alltid maila in ditt bidrag till hej@barndekor.se!

* Fota ditt glada vinterbarn
* Ladda upp fotot på Instagram
* Tagga fotot med #barndekor.se
* Följ Barndekor.se, Instagram och Facebooksida, (om ni inte redan gör det! :-) )

Tävlingen pågår under sportlovsveckorna 2013 med start idag, den 11 februari,  fram till måndagen den 11 mars kl. 23:59.Tävlingsvillkor:
Vinnaren koras av en jury bestående av Johanna från Barndekor.se och ett gäng glada bloggare. Juryns val baseras på konstnärlig höjd, glädjespridande, och antalet Instagramhjärtan. Så ni har en chans att påverka resultatet genom att gilla på Instagram men Facebook likes gills inte. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas. 
När du taggar din bild med #barndekor.se godkänner du tävlingsreglerna och villkoren. Bilderna kommer löpande att publiceras på Barndekor.se Facebook och Instagram. För att kunna tävla måste ditt Instagramkonto vara öppet för alla. Bildbidrag från dolda konton kommer inte ingå i tävlingen.  När du skickar in ett bidrag till tävlingen garanterar du att bilden är fotad av dig själv. Att den inte innehåller material som är olämpligt, stötande, obscent eller ärekränkande. Bilden får inte inkränkta på upphovsrätt, varumärken eller rättigheter för privatliv. 

Lycka till!


2 kommentarer:

  1. Men åh va jag gillar din header. De små fingrarna i vattnet. :) Shit!

    SvaraRadera
  2. vi åkte till fredells. dem hade en massa. vet att dem ena var iaf boråstapeter, men dem andra minna ja inte! vet dock att mannen tog kort på baksidan. så han har infon i sin telefon :D

    SvaraRadera