lördag 16 februari 2013

Ska jag vara med i TV?!

Ibland dimper det ner skojiga mail i inkorgen och igår kom det ett ifrån Jarowskij, produktionsbolaget bakom t ex Solsidan, Roomservice, Wild Kids, Fångarna på fortet m fl. Tydligen ska det produceras ett helt nytt program som ska heta "Sverige Bestämmer" med Sofia Wistam i spetsen.
Programidén går ut på att människor, med olika relationer, har olösta dilemman. Det kan vara vad som helst, familj, ekonomi, jobb, hus & hem eller vänner. Det kan också vara att man ensam står inför ett dilemma. I ett förinspelat inslag får man berätta om sitt dilemma och argumentera för sin rätt. Sedan kommer en kändispanel i studion prata och diskutera dilemmat. Slutligen ska tittarna, efter att ha hört argumenten och panelens diskussion, rösta om vem som har rätt!
Nu har jag ju ingen aning om hur det här programmet kommer bli, men jag tycker inte att det låter riktigt seriöst att en grupp kändisar ska diskutera människors problem! Jag skulle aldrig, för min del, sitta i TV och berätta om eventuella privata meningsskiljaktigheter! Människor som har roligt på andra människors bekostnad är inte riktigt min grej...... Nej, det blir nog att vänta lite med offentligheten! ;-)


9 kommentarer:

 1. Skulle inte jag heller kunna tänka mig att vara med i ett sånt program. Känns oseriöst och vem vill att en kändispanel och svenska folket ska rösta vad som är rätt eller fel. Alla har tyvärr inte den kompetensen att veta mellan rätt och fel, de kanske behöver hjälp....

  SvaraRadera
 2. Hehe jag är erbjuden att vara med i samma program, men jag har svååååårt att bestämma mig för ett dilemma liksom ;)

  SvaraRadera
 3. Känns som slask-TV men kanske en kul grej? Jag skulle inte göra det men jag dömer inte om någon annan gör det :-) Kram!

  SvaraRadera
 4. Nja känns la lite sådär. Du kanske ska ta reda på mer

  SvaraRadera
 5. Lätt val, varför låta sina problem bli andra människors nöje?
  Ha det gott!
  Melodys matte

  SvaraRadera
 6. Ja den pizzan blev ingen höjjdare precis :P

  SvaraRadera
 7. Oj oj det hade jag inte riktigt vågat gå med på. :S

  I så fall skulle man bara hitta på ett dilemma som inte existerar bara för att. ;)

  Sv:Ja härligt att dem är såna linslusar! :D Kramis!!

  SvaraRadera
 8. Håller med lilla Melody...
  Ha en fin Söndag/Kram

  SvaraRadera
 9. Även jag fick mail om det, men det känns inte riktigt aktuellt :P

  kram

  SvaraRadera