lördag 23 februari 2013

Baby & Barn-mässan 2013!

Vilken otroligt trevlig dag jag haft idag! Det började i morse med bloggfrukost på Baby & Barn-mässan med flera bekanta ansikten! B la Camilla, En mammas dagbok, som jag faktiskt kände innan någon av oss började blogga! Men även Annika, Desirée, Madde, Ingela och flera andra vänner inom bloggvärlden!
Efter en fantastisk frukost, med allt man kan tänka sig, fick vi en liten föreläsning av Cecilia Blankens och Kristin Johansson om småsaker man kan tänka på för att underlätta i vardagen som småbarnsförälder.
Det fanns också flera företag på plats, som vi fick chans att prata med, b la Jollyroom, Semper, Spojl, Geggamoja och Alfons Åbergs Kulturhus! Vi gick sedan vidare därifrån, in till själva mässan, med en stor goodiebag! Bilder på den kommer imorgon!
Väl inne på mässan gick jag för mig själv, i lugn och ro. Fyndade en underbar vårjacka till Fanny från Geggemoja, och till Nova köpte jag en gullig Alfons Åberg-docka från Alfons Åbergs Kulturhus! Fick också möjlighet att prata med flera andra spännande företag på plats, t ex Jama Produkter, Familjesmycken och Mi & Lo!
Barnen blev jätteglada över allt jag kom hem med, Fanny ville genast prova jackan och Nova satte sig direkt i soffan med Alfons i knät! Nu blir det Melodifestivalen med goda vänner på besök!


Jag & Cecilia Blankens!

1 kommentar: