lördag 30 juli 2016

Novas nya rum börjar ta form!

Ledsen för dålig uppdatering den här veckan. Vi kom aldrig iväg till Gotland i onsdags då Novas feber inte ville ge med sig. Men vi lyckades boka om resan ytterligare en gång så nu åker vi på tisdag istället och blir borta en vecka!
Istället har vi ägnat veckan åt att röja i Novas rum, hon ska flytta upp till övervåningen, till rummet bredvid Fannys. Har inhandlat massor av fina saker till det nya rummet och rensat ordentligt bland hennes leksaker. Det nya rummet är mindre, men det kommer bli kanon! Saknas fortfarande en del, som bordslampor, skrivbordsstol, nytt överkast, gardin och matta, men det är på gång.

Det rosa och lila ska definitivt bort, så ska försöka få tag på nya lådor till bokhyllan också. Den heter Kallax och är från IKEA. När lådorna är satta i hyllorna längst ner är det enklare för Nova att komma åt och se vad som är i dem än om de vore satta högre upp.


Sängbordet och bokstavslampan är från Alice & Fox, sänggaveln från Kids Concept, och den underbara grå taklampan heter EOS och är från VITA. Allt kan man finna hos Jollyroom! Även den fina lilla fåtöljen är från Jollyroom, märke Cloudberry Castle, men skrivbordet är från IKEA.
Bilder och uppdateringar kring Novas rum kommer löpande! Det är som sagt en del fix kvar. :-)

1 kommentar:

  1. Så fint!!! Bra med inspo , då vi ska fixa om i vår yngsta tös rum i höst.

    SvaraRadera