fredag 15 juli 2016

Det blir en semestertripp i år också!

Idag gick äntligen H på semester och väldigt lägligt tittade solen fram! Jag och barnen har ju varit lediga i tre veckor redan, men nu blir det mer "på riktigt" när hela familjen är ledig.
Vi hade inga direkta planer i sommar, jag har ju varit iväg på en pressresa till Danmark med Fanny och senare i augusti blir det ytterligare en, men då får Nova följa med. Tanken var att vi skulle göra endagsutflykter i sommar, men jag måste ju erkänna att jag väldigt gärna vill komma iväg på något lite längre. Så skönt och behövligt att byta miljö, om så bara för några dagar! Så vad ska skulle vi hitta på? Vart skulle vi åka? Herregud, allt är ju så himla dyrt och nu är dessutom mycket fullbokat, även i Sverige!
Men allt har löst sig och det blev helt klart bättre än vi kunnat hoppas på! Det blir en vecka på Gotland! H har en god vän som bor där och vi får möjlighet att bo hos honom en hel vecka! Såååå himla underbart! Jag och H besökte vännen senast för 15 år sedan, då utan barn, med motorcykel. Ingen av oss har varit på Gotland sedan dess och barnen har följaktligen aldrig varit där. Så. Vad får vi inte missa? Tips mottages gärna!

Ha en underbar kväll! 
3 kommentarer:

  1. Hoburgsgubben, Fårö, Irevikens sandstrand, Kneippbyns vattenland, Lummelundagrottorna, Krusmyntagården, handla i gårdsbutiker, Roma klosterruin och långa promenader i Visby längs ringmuren. Är det medeltidsvecka så läs på och kolla vad som händer i stan. :)

    SvaraRadera
  2. Vi är på Gotland i skrivandets stund och har blivit jätteförtjusta i ön, vi har besökt Visby, badat i blå lagunens kalkbrott , jättehärligt, känns som man befinner sig i Grekland, imorgon ska vi besöka Kneippbyns sommarland, blir bra avslut på denna veckan , då vi åker hem på söndag.

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt med Gotland - missa inte Lojsta Hed med russen. Så kul att se hela flocken och de brukar vara nyfikna och vilja komma fram och hälsa. Kram

    SvaraRadera