fredag 22 juli 2016

Borås djurpark!

I tisdags tillbringade vi dagen i Borås djurpark. Solen strålade och det var riktigt varmt. Det var första gången Nova besökte denna djurpark, men resten av familjen var där när Fanny var liten. Dock minns hon inget från det besöket.
Vi påbörjade vår promenad genom parken och började vid savannen. Zebror, giraffer, elefanter och strutsar betade eller låg och solade sig och intresserade sig inte nämnvärt av alla nyfikna besökare. Men vackra är de!


Efter lite lunch på Savannrestaurangen fortsatte vi dagen i parken. Apor och tigrar stod på tur. Såklart hanns det med en glass i solen också.


Vid 14:00 skulle lejonen matas och vi hade bestämt träff med härliga familjen Engqvist som också var i Borås djurpark denna dag. Det blev ett kärt återseende, barnen sprang emot varandra och kramades! Det blev bara en kort träff dock, då vi hade olika planer för dagen, men i höst kommer hela familjen till Onsala för ett besök! Det ser vi alla väldigt mycket fram emot!


Det var ruskigt varmt att stå och vänta i solen på att lejonen skulle få sin mat, men det var det värt! Jättehäftigt att se de stora djuren leta efter stora köttstycken!


Efter att även ha sett den häftiga järven få mat och lite lekplatshäng, var det dags att säga hejdå till Borås djurpark för den här gången. Kan varmt rekommendera denna djurpark för ett dagsbesök om man bor i närheten, otroligt mysigt och man kommer djuren riktigt nära.


Ursäkta den dåliga bildkvalitén, glömde min systemkamera hemma....

1 kommentar:

  1. Åh härliga bilder! Och så gött att vi hann träffas. Ser verkligen fram emot vår träff snart.😘

    SvaraRadera