måndag 11 augusti 2014

Nya möbler!

Idag har jag varit på möbeljakt! Nytt hus, nya möbler, eller hur?! Har gått och funderat och tittat länge och väl på matsalsmöbler och idag, äntligen, bestämde jag mig och beställde! Det blev både matbord, sex stolar, stor skänk och ett vitrinskåp i samma serie från Englesson, Haga. Supersnyggt i ljust grå nyans! Här är en bild tagen från butiken på bordet, stolarna och vitrinskåpet. Dock ska jag inte ha samma sits till stolarna som på bilden.


Men jag fick även inhandlat en liten byrå till hallen, som levereras som ca tre veckor, en spegel till sovrummet, en tamburmajor och lite praktisk förvaring till badrummet! En riktigt rolig dag helt enkelt!Igår körde jag Fanny till Dalsland där hon ska besöka sin farmor några dagar. Ska hämta henne igen på onsdag. Vad tyst och tomt det blir när någon av barnen är borta.... Nova däremot stormtrivs på sitt nya dagis och alla nya kompisar! Inskolningen fortsätter denna veckan. Annars laddar jag mest inför fredagens skoltester.....


0 kommentarer:

Skicka en kommentar