söndag 31 augusti 2014

För barn mot cancer i Halmstad!

I fredags åkte vi ut till Donsö eftersom vi var bjudna på fest. Perfekt att mina föräldrar bor kvar, så vi fick både barnvakt och övernattning. Igår var också Fanny lämpligt bjuden på kalas hos en av sina gamla klasskamrater, så det blev att vi slog två flugor i en smäll. Dock var det väldigt skönt att åka hem igår eftermiddag.
Idag styrde vi kosan söderut, mot Halmstad. Jag vaknade i lördags morse med världens förkylning, och var väl inte jättepigg på en längre söndagsutflykt med barnen idag, men med lite alvedon och kaffe ordnar sig det mesta!
I Halmstad Arena anordnades ett event till förmån för Barncancerfonden där alla intäkter oavkortat gick dit. Det bjöds på fiskedamm, ansiktsmålning, lotterier, stor loppis och massor av olika uppträdanden!


Nova tyckte inte så mycket om clownerna, utan var mer intresserad av bilarna på utsidan, polis, brandkår, militär och bärgare! Jaja, jag var inte nödbedd utan gick glatt med henne. Där stötte vi på fina Meekatt och Tina som också var där med sina familjer.
Efter ca två timmar började barnen bli nöjda och jag var tacksam för det. Huvudet dunkade och näsan rann. Nu blir det mys i soffan resten av kvällen.


1 kommentar:

  1. Hej vännen! Åh vad roligt det var att få träffa dig och din fina familj en snabbis igår! Krya nu på dig! KRAM

    SvaraRadera