lördag 16 augusti 2014

Prov och veckan som gått!

Fyyy, det märktes igår att jag inte pluggat på många år! Tyckte provet var jättesvårt! Men nu är det gjort och jag kan bara hålla tummarna. Gick det bra, kommer jag att bli kallad till muntligt test. Inte det lättaste att komma in på utbildning inte! Runt den 1 september får jag veta om jag gått vidare.
Annars har denna veckan har verkligen präglats av full fart! Novas inskolning på dagis har fortsatt, hämtade Fanny i Dalsland i onsdags och på torsdagen började hon fritids. Jag gick med henne, men bara efter en kvart skickade hon hem mig!
Dessutom har jag kommit överens med EM Möbler, så det känns bra. Har även inhandlat fler möbler och lampor under veckan, så nu börjar kartongerna så smått försvinna. Nästa vecka ska jag beställa soffor!
Har nu äntligen även blivit kallad till käkkirurgen och ska dit på måndag. Hoppas att jag får veta mer om operationen då och förhoppningsvis när den blir.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar