fredag 8 augusti 2014

En dag på Liseberg och jag har blivit kallad till tester!

Även om vädret fortfarande är varmt känns det onekligen att hösten är på väg! Fler och fler har börjat jobba och i onsdags började Novas inskolning på dagis. Hon var väldigt uppspelt och glad över att äntligen få träffa lite nya kompisar.


Igår medan H var med Nova på dagis, passade jag och Fanny på att åka in till Kungsbacka. Den första helgfria torsdagen varje månad är det marknad i stan. Vi strosade runt bland alla knallar och Fanny hittade ett par solglasögon hon gärna ville ha.


Vid 11-tiden kom Nova och H tillbaka och då hade vi en överraskning till barnen! Vi skulle åka till Liseberg! Barnen jublade såklart!
Sagt och gjort, det var bara att sätta sig i bilen och köra. Vädret var perfekt, molnigt och ca 22 grader. Det var ganska mycket folk, men barnen tog köerna med ro. Fanny var jättestolt då hon äntligen vågade sig upp i Lisebergbanan för första gången, men Nova älskar berg- och dalbanor och hennes favorit är Stampbanan. Fannys favorit, som så många andras, är JukeBox. Där är det alltid lång kö.... Min favorit är Hanghai. Försökte få Fanny att åka med mig i den, men hon tyckte att en ny attraktion åt gången räckte och hon hade redan testat Lisebergbanan, haha!


Jag är ju sjukskriven i väntan på operation och dessvärre fick jag inte fortsätta arbeta på mitt nya jobb efter provanställningen. Förståeligt eftersom jag inte vet när jag ska opereras och kan komma tillbaka till arbetslivet. Men eftersom nu inget arbete väntar på mig, måste jag ju göra något! Vet att operationen är prioriterad och hoppas att det sker snart, för nu har jag sökt en YH-utbildning i höst, till Vårdadministratör! Jag fick igår besked om att jag var behörig och har nu blivit kallad till tester i svenska och tangentbordsfärdighet nästa vecka! Om allt går bra och jag blir antagen startar utbildningen 13 oktober! Måtte käken vara bra tills dess i så fall.....


0 kommentarer:

Skicka en kommentar