tisdag 5 augusti 2014

Gustavsvik Resorts i Örebro!

En av de saker jag älskar med att bo på fastlandet är att man kan vara lite mer spontan! I söndags fick vi huxflux för oss att åka iväg på en roadtrip, till Örebro! Vi satte oss i bilen och körde vid 14-tiden och var framme vid Gustavsviks camping vid 18:30. Två nätter i en stuga på 35 kvm med ac hade vi bokat och inträde till Gustavsviks upplevelsebad ingick. Nackdelen var att jag glömde kameran i all hast....


I höstas var jag med och tävlade om en övernattning med inträde till badet på Alla Barns Mässa i Göteborg och vann, så nu passade vi på att lösa in vinsten, och lade till en natt!
Eftersom barnen suttit stilla länge i bilen, spelade vi lite äventyrsgolf på kvällen. Campingens minigolfbana var superfin och uppbyggd med flera kända ställen i Örebro. Barnen somnade inte förrän vi 22:30, men det är väl så semester ska vara?!


Campingen var väldigt bra och fräsch, men en liten livsmedelsbutik, restaurang, lekplatser och lekrum. Det fanns också, utöver badet, massor av andra aktiviteter som fiske, segway, trampbåt mm.
Igår tog vi det lugnt på morgonen och traskade bort till badet på förmiddagen. Det var verkligen jättefint med något för alla åldrar. Förutom upplevelsebadet fanns även utomhuspooler och motionsbassäng. Vi hade otroligt roligt och badade i över 4 timmar!
När vi kom tillbaka till stugan började Nova klaga på ont i magen och slocknade i soffan. Vi trodde bara att hon var utmattad, med när hon vaknade 1½ timme senare hade hon fortfarande ont i magen. På kvällen kräktes hon till slut en gång, sedan var allt bra! Skulle tro att hon svalt lite för mycket vatten under badandet.....
Idag var allt frid och fröjd och vi var hemma i Onsala igen vid 14:30-tiden. Imorgon börjar Novas inskolning på det nya dagiset. Håller på att märka kläder för glatta livet!0 kommentarer:

Skicka en kommentar