lördag 23 augusti 2014

Bloggresa till Polen del 1 - Jag är helt överväldigad!

Jag är mållös. Sitter hemma i soffan, nyss hemkommen från en fantastisk bloggresa till Polen som Stena Line Storyteller, och känner mig helt överväldigad. Alla upplevelser och intryck bara snurrar runt inne i huvudet och jag kan knappt med ord beskriva den glädje, lycka och tacksamhet jag känner!
Det jag fick uppleva av Polen på ca 10 timmar, var långt ifrån vad jag förväntade mig! Fantastiska människor, underbar mat, spännande arkitektur och vackra scenerier. Kryssning, dans, spa, cykeltur, champagne, shopping och massor av skratt, jag har hur mycket som helst att berätta och dela med mig av, men nu ska jag bara först försöka landa, samla tankarna och umgås med familjen. Här kommer i alla fall lite bilder som smakprov på en del av allt vi upplevt!3 kommentarer:

 1. Härligt första inlägg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt det ser ut, gött att komma iväg på lite "feel-good" :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att du tyckte så mycket om resan. Det var så trevligt att umgås. Härliga bilder! Ser fram emot att se och läsa mer. :) Kramis! /ylva.

  SvaraRadera