onsdag 20 augusti 2014

Allrummet börjar ta form och imorgon reser jag!

Åh, vad det är roligt att inreda! Men dyrt.... ;-) Igår beställde jag soffor till vardagsrummet. Det är ca 6 veckors leveranstid på dem. Jag vill ju ha dem NU!!
Även allrummet på övervåningen börjar ta form. Har äntligen börjat kunna packa upp lite grejer som ska vara där, nu när skänkarna är på plats och jag kommit överens med EM Möbler. De har börjat fyllas med böcker, ljusstakar etc. Även två lampor är inköpta.


Men imorgon tar jag en välbehövlig paus och åker hemifrån ett par dagar. Jag ska på shopping-bloggresa till Polen som Stena Line Storyteller med sju andra bloggerskor! Så underbart det ska bli att komma bort lite, låta hjärnan vila och bara koppla av och njuta! Har aldrig varit i Polen så det ska bli jättespännande! Båten går 21:00 från Karlskrona till Gdynia och vi är fyra stycken som bilar ner tillsammans. Hem kommer vi igen på lördag. Lovar att ta massor av bilder och berätta allt i bloggen såklart!


Förutom att packa inför resan, underlättar jag lite för familjen medan jag är borta. Fanny börjar ridskola på lördag och kläder ska läggas fram till det, sedan ska familjen på kalas hos kusinen på eftermiddagen och presenten är fixad och framlagd. Nu kan jag resa med gott samvete och bara njuta!
Kolla in filmen nedan om en del av allt underbart Polen har att erbjuda!

3 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en supertrevlig resa. Så surt att jag inte kunde följa med. Men det är lite långt att åka. Hälsa de andra.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Fint det blir! Är ju så roligt att få köpa nya möbler :)
  Snart ses vi, längtar!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Kul! Vilka är det mer än du som skall åka?

  SvaraRadera