tisdag 26 augusti 2014

Bloggresa till Polen del 2 - Stena Spirit och Mera Spa Hotel!

Det har varit tre lite jobbiga dagar sedan jag kom hem från Polen i lördags. Natten till igår åkte Fanny på magsjuka och igår var jag hos Bettfysiologen och fick en ny kortisonspruta. Satan, vad ont det gjorde den här gången! Hoppas sannerligen att den kommer göra nytta om några dagar. Så jag har i alla fall vabbat och även imorgon får barnen vara hemma, för att vara på den säkra sidan.
Men nu tillbaka till vår fantastiska Polenresa som Stena Line Storytellers! Kl. 21:00 i torsdags kväll avgick Stena Spirit ifrån Karlskrona med sikte på Gdynia. Vi var åtta förväntansfulla bloggerskor, jag, Fnulan, Maria, Christel, Ann-Sofie, Jenny, Ingela och Åsa, som såg fram emot en spännande resa tillsammans med Stena Lines representanter, Ylva och Alexandra. Väl ombord lämnade vi av väskorna i våra premiumhytter och gick ner till restaurang Metropolitan för en underbart god trerätters middag.



Jag åt hummersoppa till förrätt, oxfilé till varmrätt och en rabarberkompott med smuldeg och grädde till efterrätt. Fantastiskt gott! Hela menyn kan ni se här! Efter middagen tog vi en drink och svängde våra lurviga på dansgolvet i C-view bar.



Lördag morgon började med en god frukost ombord innan det var dags för dagens äventyr. Iland väntade en minibuss vid terminalen som tog oss den korta biten till Sopot, även kallad Polens riviera.
Första stopp var Mera Spa Hotel där vi tillbringade några timmar i deras underbara spa-avdelning. Otroligt vackert och spännande inredning med två varma pooler, två jacuzzibad på utsidan och två på insidan, aromabastu, vanlig bastu och en relaxavdelning med öppen spis. Där väntade frukt och kaffe på oss.



Personalen var väldigt vänlig och serviceminded och jag skulle verkligen vilja komma tillbaka hit för en lite längre vistelse med övernattning. Även barn är välkomna hit och det finns en stor lekplats på utsidan och lekrum på insidan. Dessutom finns speciella behandlingar för barn, som t ex chokladmassage eller spännande skumbad! Läs mer om alla härliga behandlingar här. Tyvärr räckte tiden inte till för det den här gången.


Innan vi lämnade Mera Spa Hotel, fick vi möjlighet att åka upp och kika på deras fantastiska takterrass med bar och en otrolig pool! Boende på hotellet har fritt tillträde hit, nästan värt att bo här bara för att få prova hänga över kanten! Annars är man välkommen att komma till hotellet för att bada och få behandlingar även utan övernattning.




3 kommentarer:

  1. Både magsjuka och spruta... aj, aj, aj! Hoppas att alla mår bättre nu!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Sandra!
    Vad roligt att du är så nöjd med resan. :) /ylva.

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det ser ut med alla spabilder! =) Kram

    SvaraRadera