måndag 6 maj 2013

Man packar inte ner vinterjackan till Mallorca......

Idag verkar alla människor prata eller skriva om vädret! Sol och värme har det varit, även här på Donsö! Jag har ju suttit och jobbat på ett kontor, men har ju världens bästa utsikt! ;-)
Rosslar och hostar gör jag, men inget kan dra ner mig nu när barnen äntligen är friska! Och den underbara resan till Danmark och Legoland som hägrar! Det gör inte ens något om det blir regn! Packångest har jag dock.... Jag menar, åker man till Mallorca tar man inte med sig vinterjackan, men att åka till Danmark kan ju bli hur som helst! Man får helt enkelt packa allt, både varma och svala kläder, både gympaskor och gummistövlar.
Jag kommer inte att kunna blogga under tiden vi är borta, men jag hoppas att ni tittar in på söndag, när vi kommit hem! Lovar att ta massor av bilder och fler roliga tävlingar är på gång! Tills dess får ni inte missa att delta i de som pågår! Ni kan vinna en fantastisk handgjord och handmålad dockvagn, med valfritt namn från Jamaprodukter och ett bokpaket med tre barnböcker som handlar om artisten Mojje, baserade på roliga händelser från hans barndom!
Ni hittar tävlingarna här och här!


3 kommentarer:

 1. ååå ha en toppenresa!
  Legoland som är så kul! Var där när jag var 8 eller 9 år och tog körkort där.. haha;)

  Kör försiktigt!!

  SvaraRadera
 2. Sitter med på kontoret och tittar ut, men har inte lika tjusig utsikt sm dig... men snart börjar det grönska i alla fall.
  Mysigt med legoland :)

  SvaraRadera
 3. Ja packa allt, säkrast så. jag var ju nyss i Rom. Jag packade helt fel, haha inte lätt det där:) Men vad gör det när man kommer bort en stund. Ja då får man fasiken svettas i fel kläder!

  Kul att vi ses på eventen:)
  Ha nu en fin fin semester!

  Kram

  SvaraRadera