tisdag 7 maj 2013

Vinnaren av partyspelet "Femtio nyanser av honom"!

Nu tar jag en paus i packandet och presenterar en vinnare istället! Partyspelet "Femtio nyanser av honom" var vinst den här gången, i samarbete med Mindtwister! Tack till alla som var med och tävlade och ett särskilt tack till Mindtwister för den fina vinsten!

Vinnaren är:

Lisette Bäcksro - Livet i den skånska skogen!

Mitt mest romantiska ögonblick:
"Året är 2002 och jag sitter vid köksbordet i usa och hjälper "mina" barn med läxorna (var au-pair). de har betett sig underligt hela dagen och mest stirrat rundor. helt plötsligt knackar det på glasdörren på framsidan av huset och jag tittar upp. såg en person i rött linne stå där, med solen i ryggen. helt plötsligt ser jag ju att det är min pojkvän från sverige som står där. känslan när jag såg honom var otroligt häftig!
han hade sålt sin båt för att komma och hälsa på mig och hade bestämt detta bakom min rygg tillsammans med mina värdföräldrar. tio härliga dagar hade vi tillsammans och detta är lätt det mest romantiska min man har gjort. vi är gifta idag nämligen! =)"
 


Stort Grattis!

Jag har skickat ett mail till dig med vidare information!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar