måndag 20 maj 2013

Girls Night Out!!

Vilken fantastisk kväll det blev!! Kön ringlade sig längs Avenyn av alla förväntansfulla tjejer som ville komma in på Glow och Girls Night Out! Jag stod på röda mattan, hälsade alla välkomna och såg flera bekanta ansikten!
Väl inne fick gästerna en drinkbiljett och en goodiebagbiljett. Man minglade, drack och pratade med utställarna på plats, Topshop, Aviani, Grazette och Light Elegance Göteborg. Företagen bjöd på fina erbjudanden och möjligheten att vinna fantastiska priser!
Aviani hade fyra modeller med sig, som varje halvtimme bytte till en ny outfit. Dessa tjejer var fantastiska, som coolt minglade runt i underkläder bland alla gäster! Många tyckte att det var otroligt bra att de var på plats, så att man kunde se hur underkläderna såg ut på!
Light Elegance Göteborg gjorde provnaglar och dekorationer på alla som ville, hos Topshop kunde man bl a vinna ett presentkort på 1 000:-, och Grazette hade med sig egna goodiebags och delade ut massor av produkter!
Fotograf Lina Börjesson, (som bl a gjort min header!) från Linas Foto, tog bilder under kvällen! Några bjuder jag på här, fler kan ni se på Mgroup´s Facebook-sida här!
Det var bara nöjda ansikten så långt man kunde se och de flesta gick ut i den varma sommarkvällen med ett leende på läpparna!
Detta var mitt första riktigt stora event, men förhoppningsvis inte det sista!


2 kommentarer:

  1. Ja ni verkar ha haft det supermysigt :) GÖTT!!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Guu va kul det var! Tack snälla för en toppenunderbarkväll!
    KRAM

    SvaraRadera