tisdag 14 maj 2013

Loppievent och Wildcard!

Oj, vilken dag det blev! Efter att ha jobbat på förmiddagen, åkte jag in till stan och Rica Hotel No. 25. Där höll Loppi ett lunchevent, det första på tre år i Göteborg. Vi bjöds på smörgåsar och hälsades välkomna av Charlotta och Katarina från Loppi. En representant för Rica berättade om hotellkedjan och mer om just hotellet här i Göteborg.
Ann Söderlund var med oss över länk på datorn och berättade lite om Ramundberget, dit en av oss kunde vinna en resa.
Även Stena Line var på plats. Ett av deras stora resmål är Danmark. Vårt grannland har fantastiskt mycket att erbjuda och Stena Line har många fina paketerbjudanden med båt, hotell och inträden till olika attraktioner! I goodiebagen hade de lagt ett presentkort på en dagsbiljett med båten till Fredrikshamn! Bild på innehållet kommer imorgon! Men inte nog med det......
Just nu pågår en tävling där man kan vinna en plats på Bloggbussen 13, har skrivit mer om tävlingen här. Resan är för bloggare och barn och går i år till Legoland Billund Resort! På plats idag hade Stena Line ett wildcard att dela ut till en av oss. Och jag vann!!! Alla fick skriva en slogan, och vi fick inte mycket tid på oss. Jag slängde ihop något och vann! Så nu ska jag och Fanny iväg på vårt livs äventyr med flera andra underbara bloggare och deras barn! Jag hade en mycket lycklig dotter här hemma ikväll som inte kunde sluta krama mig! 
Tusen tack till Loppi för ett härligt, trevligt event och stort jättetack till Stena Line för wildcardet!
"Ett land, en resa, en gemenskap!"
Bloggbussen 13 med Stena Line

5 kommentarer:

 1. Grattis igen!!! Du är SÅÅÅ värd detta Sandra!! <3

  SvaraRadera
 2. Men oh vilken tur du har. Grattis till er. Jag vill också följa med, en så länge ligger jag bland tio i topp. Så jag hoppas vi lyckas hållas oss kvar de två sista röstningsdagarna nu. I så fall ses vi ju. Håll tummarna för oss vore kul att ses.

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten igen Sandra, himla kul!!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du får följa med på Bloggbussen . Det innebär att vi snart ses på en kul resa ihop :)

  Jag tror att vi kommer att få riktigt kul .

  Hälsningar Helen

  SvaraRadera