söndag 12 maj 2013

Drömresa till Danmark med Bloggbussen 13!

Förra året var jag med och kämpade om en plats bland de 10 bloggare som fick möjligheten att åka med sitt barn på en fantastisk resa till Danmark med Bloggbussen! Då var det många deltagare och dessvärre kom vi inte med.
Nu är det dags för #Bloggbussen13 och jag skulle så otroligt gärna vilja ta med mig Fanny, 7½, på denna fantastiska resa tillsammans med 9 andra bloggare och deras barn!
En verklig drömresa till Danmark väntar för de utvalda, eller vad sägs om besök till Legoland, Givskud Zoo och Lalandia Billund, med övernattningar på Hotell Legoland och Scandic!!
Båtresan från Göteborg sker med Stena Line! Bara båten i sig är ju ett äventyr, med Nicke Nyfiken och massor av aktiviteter för barn ombord! Bussresan går med Bergkvara Buss, toppen att kunna umgås och ha roligt med de andra även under resans gång! En upplevelse för livet helt enkelt!! Även för mig, jag älskar nöjesparker och bad!
Vi fick avbryta vår resa till Legoland p.g.a. sjukdomsfall i familjen, och att kunna få berätta för Fanny att vi får en ny möjlighet att resa vore mer än ord kan beskriva! Glädjen och lyckan i sitt barns ögon överträffar allt!
Ni läsare har möjlighet att påverka genom att rösta. Så jag skulle bli otroligt glad om ni ville hjälpa mig och Fanny genom att lägga er röst på oss! Rösta varje dag genom att klicka på Stena Line-ikonen i högerspalten! Ni kan också rösta på #Bloggbussen13! Klicka här, så kommer ni direkt till röstningssidan!

Tack för din röst!


1 kommentar: