söndag 28 april 2013

Tävling i samarbete med Jamaprodukter!

Tävlingen är avslutad!

Nu har jag fått förmånen att samarbeta med ett fantastiskt företag, Jamaprodukter, som handmålar barnmöbler och inredning! Företaget har dels en hemsida där man kan göra sina beställningar, men också en fysisk butik i centrala Göteborg.
I den här tävlingen kan ni vinna en handgjord och handmålad dockvagn, med valfritt namn på båda sidorna, värde 850:-! Välj mellan två olika modeller och flera olika motivteman! En perfekt present!
Modellerna hittar ni här och här, och motiven hittar ni här!


För att vara med och tävla ska man:

* Gilla Jamaprodukter på Facebook.
* Dela tävlingen på din Facebooksida, offentligt! Använd Facebookikonen under inlägget.
* Berätta vem som ska få dockvagnen och vilket motivtema du vill ha!
* Motivera varför just du ska vinna!

Glöm inte namn och epostadress!


Tävlingen avslutas den 12 maj!
Lycka till!44 kommentarer:

 1. Hej! Tävlar gärna :)

  Skulle vilja vinna en vagn med "hunden pricken" -tema och namnet Arvid på till min lilla gosse.

  Är så trött på att alla vagnar jag hittar är ljusrosa med prinsessor på så nu skulle jag vilja ge sonen en alldeles egen vagn med motiv och färg som känns rätt för just honom!

  Gillar på fb (Matilda Pettersson) och har delat: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583?ref=tn_tnmn

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com).

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Jag skulle ge vagnen till min son Lexus :) Han är snart 6månader och tror han skulle uppskatta en vagn med med en grävmaskin på. Eftersom hans pappa jobbar med det :) Då skulle han kunna ha alla leksaker och gosedjur i eller varför inte katten Algot ? :) Hoppas nu min motivering är vinnande :) Gillar och delar på fb med namn sofia wikström. sofiawikstrom@hotmail.se Mvh Sofia

  SvaraRadera
 3. Jag är gärna med och tävlar! :)

  Gillar deras facebooksida - Caroline Andersson

  Delat inlägget på facebook.

  Våran son skulle få dockvagnen, det skulle stå Elias och vara något fordon på den!

  Vi har väldigt mycket vi behöver köpa, men vi har väntat med det mesta och tänkt att vi tar det när vi har flyttat. I veckan kom vaktmästaren upp till oss och sa att vi har en vattenskada, helt fel tillfälle då vi bara några dagar innan fick veta att vi inte har någon hemförsäkring, otur i oturen.. Allt det där vi tänkt köpa känns plötsligt väääldigt långt bort. Det är en väldigt stor vattenskada som gått ända ner till grannen, syns konstigt nog ingenting i våran lägenhet och vaktmästaren sa att det kanske kan gå på deras försäkring, men det skulle ändå bli fruktansvärt dyrt i självrisk. Både jag och sambon studerar och lever på existensminimum, det här är något vi absolut inte har pengar till egentligen, men på något vis löser det sig nog!

  Jag vill inte att Elias ska drabbas av det här, en dockvagn åt honom är något jag sagt att vi ska köpa nu när det faktiskt kommer att finnas yta att använda den på, han älskar den som finns på förskolan, att kunna ge honom en personlig skulle dessutom vara extra roligt!

  Så vi håller tummarna här nu! :)

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna med. Den som skulle få dockvagnen skulle vara min dotter. Och jag skulle välja ugglorna Hedwig och Helge, helt underbara. Ja hela vagnen var underbar och personlig.

  Jag skulle vilja vinna för det vore verkligen roligt att få ge mitt sistfödda barn något personligt som hon skulle ha kvar till sina barn sen och ha fina minnen ifrån. Med andra leksaker som inte är personliga brukar det ju inte sparas och barnen glömmer dem oftast, men är leksaken personlig och egen så minns man den lättare.

  Mail: lottizdays@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Hejsan hoppsan Tony Filili från Facebook här.

  Om jag vinner så vill jag ge denna till min lillebrors sistfödde och han kommer snart vara i stort behov av en sådan fin lära gå dockvagn och den gröna med motivet grävmaskin passar han perfekt.

  // Tony ( gladatigern@hotmail.com )

  SvaraRadera
 6. Skulle gärna vinna en "rundad" vagn med rockabilly-motiv till min lilla Disa <3

  Inte lätt att hitta leksaker till flickor små,
  inte heller får man ta vad man vill från systrar två.
  Får bara höra att man inte ska störa
  men en egen vagn är det bara lilla Disa som får köra.

  Mvh Gabriella

  gabriella.e.c@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med och tävlar!

  Gillar på FB (Kristiina Söderström).
  Delar på FB.

  Ägaren till vagnen skulle bli min son Wictor, en "rak" vagn i grönt med motivtema " Roliga fordon".

  Tänk att en alldeles egen liten vagn ha,
  packa, lasta och allt viktigt med sig ta!
  Stoltsera med eget namn och färgen den bästa - grön!
  En perfekt present och hållbar leksak med stil så skön!

  Med vänlig hälsning, Kristiina S
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 8. Hej Sandra!
  Tävlar gärna om en vagn till Petter. Hade valt en med djungelmotiv och lejon. Petter är född i lejonets stjärntecken.
  Och varför? Såklart skall en lillebror till två storasystrar äga en egen dockvagn så att han kan hänga på barnvagnspromenaderna.
  Håller tummarna! Kram Lina

  SvaraRadera
 9. Åh vilka underbara vagnar!!
  Jag är jättegärna med och tävlar!

  1. Jag har gillat Jamaprodukter på Facebook (Heidi Larsson)
  2. Jag har delat inlägget offentligt (https://www.facebook.com/heidi.larsson.16)
  3. Jag skulle vilja ge vagnen till vår son Adam och ha Nalle-temat: http://www.jamaprodukter.se/index.php?cPath=44_61&osCsid=b97e7a82a845251e71297ac2720953d1 Så sött!
  4. Sedan vi fick Adam har jag verkligen förstått hur genusinriktat vårt samhälle är! Att ge sin son en dockvagn skulle, i mångas ögon, ses som en tjejgrej - just därför ska han såklart ha en! Eller, inte bara därför - det är ju en underbar leksak också och så vackert gjord med dekor och allt! Ser framför mig hur vi går många promenader med docka i den här vagnen! ;) (Han är liiiite för liten nu - håller precis på att lära sig gå! Men dockvagnen skulle inte bli förstörd om den fick stå och vänta på användning några månader)

  Hoppas verkligen på tur nu! =)

  heidilarsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Gillar på FB, Anna Karlsson

  Länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/04/29/jamaprodukter-125/

  Delat på FB, Anna Karlsson

  Jag vill vinna en vagn som det bara står namnet Felix på. Vill ge den fina vagnen till min lilla kille, funkar säkert väldigt bra som gåvagn också om man lägger lite tunga saker i vagnen. Perfekt.

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 11. Hej. JAg skulle jättegärna vilja vara med och tävla. Gillar Jamaprodukter på facebook sedan innan.
  Jag skulle vilja ha en sådan vit/rosa med sköldpadda till min dotter Isabelle. Hon älskar allt som har med vagnar att göra och har haft en tuff start på livet med operationer och sjukhusvistelser.

  Nu hoppas vi på tur! :)

  Facebook:
  https://www.facebook.com/helgab1?ref=tn_tnmn

  helga.b.bjarnadottir@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Delat och gillat.

  Skulle vara kul att ge bort den fina gåvagnen i rundad modell till min 6 månader gamla brorson, Maximilian, så att han kan ha den till hjälp då han ska lära sig att gå.

  Motiv: Pojke med fotboll i blåa färger på båda sidor, namn "Maximilian" på båda sidor, gärna i någon blå färg, vagnen målad i vitt.

  Hoppas på tur. :-)

  Linda Lintanen

  LindaLintanen@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Åå älskar alla motiv men om jag vinner är det åt min underbara son som är 6 månader skulle be perfekt att ha hans leksaker i så kan han själv köra runt på de!! Skulle vilja ha en "rak" vagn med temat något fordon på då han älskar alla sorters maskiner:) jag ha gillar & delat!! Emma Jonsson
  Min mail: j_onsso_n@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag är gärna med och tävlar.
  Gillar och delar tävlingen på facebook: Emely Tuväng

  Skulle vilja vinna motivet: Fjärilar

  Jag själv är livrädd för dockor och fasar för den dagen vår dotter kanske vill ha en, då kommer jag inte kunna sova om nätterna MEN har en nära vän som har en dotter som fyller 2 år i maj och detta skulle vara en UNDERBAR födelsedagspresent till henne, hon heter Olivia! :)

  SvaraRadera
 15. Christina Frisberg  Hej jag är med och tävlar!!

  Jag skulle vilja vinna en vagn som var rak och grönmålad med en groda på, och det skulle stå Matias på, det är mitt älskade lilla barnbarn som just fyllt ett år, han bor med sina föräldrar i Madrid så vi kan bara träffas 3-4 gånger om året, men nu kommer han till mormor och morfar i mitten av Maj och stannar en vecka, vagnarna var ju bar hur gulliga som helst och ÄNTLIGEN lite mer "grabbiga",
  jag har gillat sidan och delat tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.

  frisanpoxy@hotmail.se

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Vilken underbar tävling, jag är självklart med ;)

  Jag gillar och delar tävlingen på FB alias:
  Petra Christensen
  http://www.facebook.com/pages/Jamaprodukter/158572450845083#!/petra.christensen.9

  Jag skulle vilja ha en rak dockvagn till vår lilla Frej med motiv av sköldis. Det får gärna stå "Älskling" på vagnen!

  Frej flyttar sina leksaker genom att krypa & skulle älska att denna få,
  för då kunde han flytta massor med saker samtidigt som han övar på att gå!
  När både lek och funktion skall råda,
  passar vagnen utmärkt för den har ju båda!

  Hälsningar
  Petra Christensen
  gnuttisen@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Malin Svensk Björck29 april 2013 kl. 18:03

  Hej!
  Underbara vagnar:-)
  Jag har gillat och delat på fb, Malin Svensk björck

  Om jag vinner vill jag ha tema fjärilar och det ska stå Freja.
  Min lillasysters kommande bebis ska få den, måste skämma bort andras barn när man inte kan få egna:-)
  Ha en underbar dag!
  Mvh
  Malin svensk björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Tycker bäst om dockvagnen med rundad form, som den som har namnet "Märta" målat på sig.
  Naturtrogna nyckelpigor vore jättefint som motiv på den tror jag.
  Gillat Jamaprodukter på Facebook i namnet Elisabet Andersson.
  Delat tävlingen på Facebook här: https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12?ref=tn_tnmn
  Dockvagnen ska mitt kommande barn få när han/hon börjat gå! :-)

  Motivering:
  Om jag vann vagnen gjord för en docka
  skulle jag så vackert niga och bocka.
  Tänk så fint om den som kör den fram
  får känna sig lite vuxen, i alla fall något gram.
  En låtsasmamma eller låtsaspappa så stolt
  och lyckliga "mormors" hjärta skulle slå en frivolt! :-)

  Elisabet Andersson
  in_cava_vita@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Vilken mysig tävling:))För 7 månader sen blev jag Mormor för första gången.Går inte att beskriva i ord,vilken lycka,värme och kärlek denna lilla goding ger oss:) Maximilian skulle nog välja en grön vagn med raka kanter och med ett handmålat tåg på.Mvh.Diana Andren i Skövde. diana.andren@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag är gärna gärna med! Vinsten skulle bli perfekt till dopet av min lillasysters dotter.
  Det finns ju så många härliga teman, men jag tror att rockabilly skulle bli perfekt!
  Jag gillar och delar på Facebook i namn Beatrice Åhnström.

  Nu kan jag bara hålla mina tummar!

  KRAM
  beabofink84@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Gillat! Dessie Borgström
  Delat! Dessie Borgström

  En flicka så liten och snart ska döpas
  en vagn med hennes namn kan köpas
  men bättre att en tävling vinna
  så vi fler presenter kan köpa och finna :)

  Skulle vilja vinna med fjärliar!

  Kraaam!
  Dessie - Mamma till Alicia & Kevin
  dessie_2000@hotmail.com
  http://dessie.nu

  SvaraRadera
 22. Jag är gärna med. Gillar och delar på facebook;
  https://www.facebook.com/johanna.h.jansson
  Jag skulle vilja vinna en vagn med temat rockabilly till min dotter i doppresent! Det blir mycket ärvt nu av storasyster och det vore roligt om något var bara hennes och eftersom storasyster har älskat sin dockvagn så tror jag det är en bra present!
  /Johanna
  rockbarnettavlar@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Hej,

  Vill gärna vara med och tävla och vinna en barnvagn till min lillebrors lilla tjej som snart ska döpas. Hon föddes 9 veckor förtidigt och har varit en riktig kämpe som spenderat många dygn på sjukhuset, förutom de första veckorna även en vecka i vintras med RS då hon var riktigt dålig. Nu mår hon bra och snart är det dags för barndop och då skulle en barndockvagn vara perfekt. Min dotter fick en pall från er när hon döptes, som är fantastiskt fin, och en dockvagn med motivet "Engla" till lillkusinen vore underbart!

  Har gillat och delat på facebook
  Med vänlig hälsning helen.skonberga@telia.com

  SvaraRadera
 24. Jag är gärna med!
  Jag skulle vilja vinna en rundad vagn med fjärilar till yngsta dottern, Elin.
  Hon fyller ett år i sommar o det skulle bli en fin o personlig present.
  Hon har åtta större syskon så självklart blir det alltid lite svårt att köpa presenter eftersom det redan finns leksaker och kläder som passar de flesta åldrar här...men en alldeles egen vagn är ju den ultimata gåvan!!!

  Gillar o delar på facebook, Lotta Sundin

  Ha det bra! Lotta
  lottasundin6@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag skulle vilja en med temat petter pirat till alla mina tre barn. På vagnen skulle det stå Van Haudt.
  Skulle vara kul att vinna den för att knäppa svärfar på näsan. Han tycker inte om att mina söner leker med tjejleksaker eller använder tjejleksaker. Tycker att han behöver öppna sina ögon lite. Sen var ju vagnarna fruktansvärt fina.

  mvh jessamy_@hotmail.com

  har föressten gillat med namnet Linnéa Möller och delat på facebook.

  SvaraRadera
 26. Oj, vad gärna är jag med!
  Min dotter fyller snart 1, vilken fin present skulle det vara! Hon har en älskade docka som hon ar med sig överallt, en dockvagn skulle passa henne mycket, ffa den med Nina ballerina.
  Gillat och delat (Gabriella Hlodan Nagy)
  gabriela.hlodan@gmail.com

  SvaraRadera
 27. Hej hej!

  Den 1:e juni fyller min dotter Alva 2 år och det hade gjort henne så oerhört glad att få en dockvagn att köra runt sin älskade kanin i. Att motivtemat skulle bli "Alwa" är ju självklart då hon är en riktig liten prinsessa som gillar glitter och skor (redan, hur ska det sluta) :D

  Denna vagn är som gjord för min Alva!

  Har gillat på FB (och delat såklart) som Eva Gustavsson.

  eva.gustavs@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Delat och gillat på FB: Maria Ingels Andersson och skulle jag ha turen att vinna så skulle min son få den och då med ugglor på.
  Mamman i huset, dvs. jag älskar ugglor och i hans rum är det djurtema så den skulle passa så bra där :)
  Perfekt att dra runt med nu när vi snart kan börja gå med stöd, och så kan man köra runt sina leksaker med den :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 29. Gillat och delat på facebook, Erika Alexandersson

  Jag skulle ge dockvagn med motivtemat Alwa till min dotter Nathalie.

  Enda sedan vi fick reda på att jag var gravid så har vi haft motgångar gällande vår ekonomi, så fort vi börjat närma oss ljuset i tunneln så har någonting satt käppar i hjulen och vi har hamnat på botten igen. Inte en enda pryl har min dotter fått sen hon föddes och är nu snart 5 månader. Vore så himla kul att få ge henne denna.

  erikanaslund@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. jag vill jätte gäran vara med.

  1. jag har gillat på facebook (veronica hedlund)

  2. jag delade på facebook /(veronica hedlund)

  3. om jag vann skulle jag ge den till min syster dotter vienna i bildtemat stina nyckelpiga

  4. jag skulle vilja vinna denna fantastiska vinst så jag skulle kunna glädja min syster och vienna då de haft en ritkigt tuff start och massor av sjukhusbesök så nu håller jag tummarna stenhårt..

  kram veronica
  veronicahedlund@hotmail.se

  SvaraRadera
 31. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna en fin dockvagn till mitt gudbarn Lexie som fyller 1 år nu i maj. Hon skulle få en dockvagn med motivet "Ugglor Hedwig & Helge" eftersom hon och hennes mamma älskar och ska inreda hennes nya rum med ugglor. Det skulle bli en perfekt födelsedagspresent.

  Har gillat på FB (Sanna Kaakinen).

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. gillat och delat på fb - anna hägg

  vill ha motivtemat fjärilar

  jag vill ge den till min kompis dotter.

  jag vill denna till min kompis dotter i present ge
  jag hoppas lycka och glädje i hennes ögon då få se
  när jag nu hemma och väntar på min egen lille är
  finns inte många pengar i plånboken jag bär
  jag hoppas därför denna fina present få vinna
  då blir jag en lycklig kvinna.
  me_anna@spray.se

  SvaraRadera
 33. Har delat offentligt på Facebook samt gillat Jamaprodukter. Jonas Tapper är namnet.

  Skulle vilja vinna en dockvagn till vår dotter, skulle bli en väldigt fin present.

  Rockabilly-motivet var riktigt häftigt, det skulle passa bra! Och med namnet Charlie.

  Håller tummen,

  Mvh Jonas
  rocktapper87@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Är jättegärna med och tävlar om en fin vagn. Jag gillar, och har delat inlägget, på facebook, liselotte andersson. Vill gärna vinna en Barndockvagn rak, med motivet Roliga fordon( gärna brandbil) till mitt barnbarn Hugo. Det skulle vara jätteroligt att få ge honom en så här fin personlig vagn, och han älskar allt med hjul. Hoppas nu att jag har turen med mig i denna tävling, Liselotte.
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 35. är gärna med och tävlar och har gillat och delat på fb.

  Jag skulle gärna vilja vinna en vagn med Rockabillytema till vår lilla Ella. Pappa gillar verkligen det och det skulle passa perfekt till vår lilla tjej. Nu har vi en lära gå vagn som hon verkligen älskar och kör som en galning med och man får verkligen akta hälsenorna för hej vad det går. Denna vagn ser dock lite vänligare ut för mamma och pappas fötter :-)
  emma.widman@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Jag är med!

  - Har gillat på Facebook (Sara Kramer)
  - Har delat offentligt på FB (Sara Kramer)
  - Jag skulle ge denna fina dockvagn till min guddotter Alina. Modell Barndockvagn med motivet Ugglor Hedwig & Helge och gudddotterns namn Alina på.
  - Hon skulle få den för att hon snart ska döpas och det skulle bli en perfekt present till henne för att hon älskar att lasta saker och styra runt, jag vet att hon skulle älska vagnen!

  Mail: sara_kramer@live.com

  SvaraRadera
 37. Jag vill vinna en rak vagn med ugglor på till lille kusinen som tittar ut vilken dag som helst!


  Gillar på FB (Carola Lind)

  Delat på FB: https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10151432858893543

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2013/may/dockvagn.html

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 38. Jag vill jätte gärna vinna en vagn till min fina vän som precis fått en söt liten flicka. Det vore jätte mysigt att få ge henne en så vacker present! Jag skulle vilja ha modellen barndockvagn och motivet fjärilar och namnet Alexis på sidorna.

  Gillat och delat på FB! (Lynn Karlsson)

  SvaraRadera
 39. Vilken perfekt tävling!!

  Gillar på fb - annamaria lundgren

  Delat med hjälp av fb-ikonen - annamaria lundgren

  Motivet: med katten, den raka modellen och namnet "Laus".

  Min man ska stå fadder den 15 juni i Danmark och det hade varit så trevligt att komma med den här tjusiga gåvan!!
  Eftersom hans föräldrar är kattälskare och inte trodde sig kunna få barn blir den toppen!!
  (och vi e fattiga, blää)

  Hälsningar anna

  SvaraRadera
 40. Om jag vann skulle min svägerskas yngste son få den i ettårspresent! Hans första år har vart ett tumultartat år och han har vart mycket sjuk och det har också konstaterats att han har kroniska åkommor som aldrig går bort men som kan förbättras med träning! Mosters guldklimp! De har verkligen haft det tufft med Philip! Så denna gåva vore så fint att få ge han i ettårspresent den 8 Juli!

  På vagnen ska det var sköldpaddan Sköldis.. guu så söööt den var! Lika söt som mosters guldklimp!

  Gillat och delat på FB: Michaela Lejonberg
  michaela@familjenlejonberghjorth.se

  SvaraRadera
 41. Hej
  Jag vill gärna vara med.
  Jag gillar Jamaprodukter på FB, Tina Carlström.
  Jag har delat på FB, Tina Carlström.
  Jag skulle vilja vinna denna dockvagn som doppresent till min systerson Enok. Han skulle då få motivet Ugglor, Hedwig och Helge.
  Det hade varit så kul att få ge honom denna vagn som doppresent. Då kan han ha den i sitt nya rum och dra med sig sina leksaker när han nu börjar stapla sig framåt. Ett perfekt hjälpmedel för att lära sig gå också. Detta är en fin gåva som man kan spara till nästa generation och syskon likaså.
  Hoppas jag får ge honom den till dopet!

  Kram Tina Carlström
  christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. * Gillar Jamaprodukter på Facebook

  * Delat på FB; https://www.facebook.com/desiree.larsen/posts/10151596841726259

  * Min son skulle få dockvagnen om jag har turen att vinna och motivet/temat Sköldis skulle han uppskatta väldigt mycket.

  * Tristan är väldigt förtjust i dockor och har numer Tindras docksäng i sitt rum. Varje kväll stoppar han om en docka i sängen och en ska ligga bredvid honom i sängen. Dockorna har matstol och bärsele - vilket används flitigt här hemma. En dockvagn skulle göra honom otroligt lycklig - kan verkligen se hur hans ögon skulle tindra av glädje =)

  SvaraRadera
 43. Hej!
  Jag vill vara med!

  Gillar på FB (Annika Nilsson)

  Delat på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/341476169289216

  Motiv: Engla

  Till en söt liten tjej som ska bli storasyster i sommar! Hon är dock inte så förtjust i det - så den här fina dockvagnen kan göra större nytta än man tror!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. Jag är gärna med!
  Jag vill vinna en rak modell med rymdmotiv till min son, det skulle han gilla.
  FB: C Care Regn
  Länkat:
  http://care69.blogspot.se/2013/05/12-maj-vinn-handgjord-och-handmalad.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera