torsdag 2 maj 2013

Jag har blivit utvald!

Jojomän! Ett brev från Sveriges Radio låg i brevlådan idag. Reklam, tänkte jag och var så när på att slänga kuvertet utan att öppna. Men, man kan ju aldrig veta?
"Du är utvald!" Haha, jag har blivit utvald att vara med i P4:s Svensktoppsjury! Tror inte att jag lyssnat på Svensktoppen sedan jag var liten och mamma alltid skulle lyssna! Fyra veckor får jag vara med och påverka och rösta på de tre låtar jag tycker bäst om. Hmmm.... Det är nog bäst att jag följer länken, går in på Svensktoppens webbsida och kollar direkt. Har ingen aning om vilka låtar man kan rösta på! ;-)


4 kommentarer:

  1. Å vad kul :) Ha en fin kväll, kram L

    SvaraRadera
  2. Javisstja, ett sådant kort fick ju jag med för typ 1-2 veckor sedan. Har helt glömt! Oj oj blir det inget Svensktoppen i helgen då? ;-)

    SvaraRadera
  3. KUL! Grattis! har du fått VIP-inbjudan till Girls Night out den 17/5 på GLOW i Göteborg?

    SvaraRadera